Folk bara klagar...

...så jag får väl uppdatera min blogg igen då. Känns inte som att jag har nåt spännande att berätta, känner inget sug efter att skriva blogg... det var skoj ett tag, men jag vet inte längre...=P Fast det kan ju va kul att ha o kolla tillbaka på sen.

Anyway, jag skrev sist i måndags, jaa.. då hände inte så mkt. Benny pratade i telefon mest hela kvällen och jag såg tv. Tisdag tog vi det lugnt och såg film till middagen, Gone baby gone. Efter det såg vi lite tv, sen var det natt igen.. tiden går så fort när man har mysigt och trevligt=)

Idag åkte jag med Bennys mamma till stan. Jag var först en sväng på AF, sen lunch med mamma... sen praktikplatsen, Inskrivningsmyndigheten. Sen tillbaka till AF för att lämna in påskrivna papper. Så nu är det klart.

Jag börjar måndag kl 8. Efter jag lämnat papperna träffade jag Frida i kundtjänstkön på AF, finns ju trevligare ställen att socialisera på, men vad gör man...? =P
Sen åkte jag hem, såg lite tv å surfade...msn för första gången på typ en vecka...jävla Linux=P
När mamma slutade på jobbet hämtade jag upp henne där, vi åkte på Kvantum, for till farmor... hemma typ kvart i sju. Middag... sen blev det spelkväll med Zophie och Olle, det var trevligt..fastän jag bara förlorade.

Dom for nyss hem och nu är jag trött, ack så trött... ska strax gå isäng och sooova... ensam för första gången på en vecka.. kommer kännas tomt =(

Imorn blir det att gå på Emelies examen, sen fika på Stigs, och sen Burvik. Hur vi ska få ihop helgen vet jag inte än. Många om och men än så länge...=P Vi får se, det fixar sig nog!

Anyway, jag ids inte skriva mer... ni ser ju, fruktansvärt mkt saftigt det skrivs om här... eh.

Bye!



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0