Succé!

Kakan blev succé... hehe, eller jaa dom gillade den iaf =) Ungefär en fjärdedel försvann på fikat. Får se om jag hinner få mig en bit i eftermiddag! Man får va snabb om man vill ha gofika på det här stället..

Min fotled is killing me.. jag fattar inte. Det gick ju över, så kommer det tillbaka nu. Störande!

Bye!

Sovmorgon och sista dagen.

Jag tog sovmorgon idag, sov ända till halv sju! Så skööönt=) Kom till jobbet kring halv åtta, det kändes lagom. Sen blir det att sluta kring två oxå... nice=) Jag måste ju få slut plusflex eftersom det är min sista dag..för den här gången.

Jag skulle ju återkomma om baket, det blev en kladdkaka.. det återstår att se hur lyckad den faktiskt blev.. Första serveringen sker till morgonfikat om en kvart. Jag förstår inte hur folk kan äta sånt så tidigt på morgon. Men de på labbet verkar inte alls ha problem med det... =P

Jag berättar senare vad jag fick för betyg på kakan!

Bye!

Utelåst..klantigt!

De senaste dagarna när jag jobbat har jag kört volvon till jobbet. På bilnyckelknippan sitter en husnyckel som jag använt när jag kommit hem på aftonen.. men jag har även haft en nyckelknippa i jackfickan. Jag har alltså haft dubbla nycklar med mig tidigare... I helgen tog jag nyckelknippan och la den i min handväska. Och idag jag tog toyotan till jobbet, på den nyckeln finns ingen husnyckel.. så när jag kom hem hade jag INGEN nyckel, så jag kom inte in i huset... så typiskt!!
Så jag gick till grannen.. pappa pratade med en på jobbet (som bor på våran gata) om att ta med en nyckel till mig.. som tur va åker han ju hem lite tidigare, så jag behövde inte sitta där såå länge ändå. Så klantigt av mig..
Jag måste ta å lägga nyckeln i jackan nu typ, så jag kommer ihåg det. Glömmer jag den imorn så blir det jobbigt, för då ska jag sluta TIDIGT....yay!! Sen är det helg....så underbart...=) Firmafest med Benny på lördag, det blir nog skoj!=) Badtunna, god mat, sprit och kanske lite singstar!

Det är synd att jag inte får jobba mer efter den här veckan. Men det lät positivt idag iaf, Peter (chefen på labbet) sa att "imorn är det din sista dag...för den här gången iaf".. så dom kanske vill ha tillbaka mig fler gånger.. Då hoppas jag det blir lite mer långvarigt!

Shit va trött jag är... nu ska jag se på Grey's anatomy från igår!

Bye!


Tack!

Jag får ju inte glömma att säga tack för alla trevliga kommentarer!! Va roligt att läsa =) Fortsätt så!!

Bye!

Inte mkt att säga idag.

Näpp, har inte hänt nåt särskilt idag direkt. Men igår kväll hade jag ju besök av Benny och Phoenix! Det var mkt trevligt, men tiden går alltför fort...=( När han åkt hem, vid 23 ungefär, gick jag isäng. Jo just ja, jag spelade lite piano innan middagen och besöket kom oxå.. lite julsånger å sånt, det var mysigt. Blir inte så ofta man sitter där, så man är rätt ringrostig.. inte för att jag är speciellt bra även när jag sitter där ofta heller, men....=)

Idag på förmiddagen var det väldigt lugnt på jobbfronten, mellan proverna satt jag och fixade med en musiklek som vi ska ha på julfesten nästa helg..=) Jag hatar att ha ansvar för sånt här, är så rädd att folk kommer tycka det är dåligt gjort eller nåt... men som Urban sa "du har för höga krav på dig själv"... helt klart. Men vad gör man åt sånt då? Jajja, nu är det klart iaf, då får det gå som det går. Förutom den leken blir det oxå Singstar, det lär bli skoj!! =D

I övrigt är det bara en vanlig dag.. sista dagen imorn. Blir nog en liten sovmorgon och sluta tidigt, för att bli kvitt plus-flextiden som jag har dragit på mig...=) Måste baka nåt oxå, funderar på en kladdkaka. Återkommer senare om hur det blev med det.

Bye!

Bli bättre!

Jajjemen, nu vill jag att ni gör en insats och skriver kommentarer i min blogg. Det är ju så roligt att ha nåt att läsa när jag loggar in...=) Pleeaase=) Jag ska också bli bättre på att kommentera era bloggar, så då får ni oxå göra det.. inte mer än rättvist väl?

Kom igen nu!

Vägledningssamtal med Madde=)

Japp, igår samtalade jag och Madde om mkt viktiga saker.. hehe. Jag ställde upp som objekt till en skoluppgift som hon hade. Det gick väldigt bra, hon var duktig, men som vanligt pratar jag ju lite för mkt... Bandet hade inte lång tid kvar....nice timing!! Det var en bra upplevelse, jag känner mig nu mer peppad inför nästa vecka med jobbsökande och sånt... så, TACK Madde, det behövdes verkligen=) Jag ska jobba för min morot... att få flytta hemifrån, jisses det ser jag fram emot!

Bye!

Med glimten i ögat? Knappast!

Stackars Andreas i Idol som juryn vill ska sjunga Conga, åh herregud. Inte för att jag egentligen bryr mig så hårt, men nu kändes det verkligen som att dom mobbar ut honom. Det kan ju nästan inte överhuvudtaget gå speciellt bra med den låten, men det ska bli intressant att se i alla fall. Marie verkar ha fått låtar som kan funka riktigt bra, vad betyder det då, Idol-juryn? *hmmm* Men värst var nog ändå Amandas "utmaningslåt"....satan, jag vill INTE se henne förstöra ännu en grym låt. Varför ska hon sjunga Alicia Keys för... *suck*
Jag ska kanske skita i att titta i veckan..?

Det bästa jag kunde ha gjort=)

Hehe, nu när jag lagt upp bilden på Benny i bloggen så jag kan jag ju titta på honom hela dagarna på jobbet oxå, va smart jag är! =D Ganska härligt att sakna ändå.. fast det är ju helt klart bättre att få vara med honom, no doubt about that.

Jävla huvudvärk, stick och brinn! Antar att det inte blir nå bättre av att jag sitter i ett rum med ett gäng brummande maskiner heller...?? Agh. Sängen hade inte varit dum nu.

Bye!

Det är skillnad på is och is.

Det är ju alltid lika trevligt när man måste börja sin dag med att skrapa rutorna på bilen, särskilt om klockan är halv sju... och man mkt hellre åker iväg direkt till jobbet för att få åka hem tidigare. Jag sätter ju i motorvärmaren när jag vaknar, och det betyder att den bara får vara i under 45 minuter typ..det räcker inte när det är sån is på rutan som det var idag... fy fan.

Men nu är jag på jobbet iaf.. med en för jävlig huvudvärk, vilken underbar start på denna fantastiska morgon=)
Om ca 2 timmar ska jag på vårdcentralen och ta spruta för hepatit A(ev A och B). Resan till Thailand börjar kännas mer verklig nu... jag har som inte tänkt på det nästan! Nu är det bestämt att vi bara blir mamma, pappa, Pia och jag som åker iaf. Trist. På ett sätt, fast jag och Benny ska väl hinna med ett gäng semestrar tillsammans ändå hoppas jag=)

Sen i afton ska jag vara till assistans för Madde med en skoluppgift som hon har. Hon ska ha ett vägledningssamtal med mig (hon utbildar sig till syo). Det blir nog intressant! Länge sen man träffade en syo nu=P

Bye!

Festen för tre veckor sen!


Ja, nu har jag fått bilderna från Malin äntligen..hehe. Fast det var ju mindre roligt att se. Det finns en bild som hade varit sååå fin på mig och Benny om jag inte varit med på den haha... Min fläskläpp, röda näsa och det faktum att jag var full för typ 3 personer (och det syns) gör ju att bilden ser för jävlig ut rent ut sagt.. jeeez! Det som verkligen kunde förstört bilden ytterligare var ifall jag slängt upp min glasskurna hand oxå.. haha.
Att Benny ville pussas med mig den kvällen begriper inte jag, det hade jag INTE velat göra i alla fall.. Jag tänkte iaf att ni skulle få se Benny så jag klippte bort mig... Här kommer bilden, nu ser ni hur mkt längre Benny är än mig oxå=) Benny gillar inte bilden, men det får stå för honom.. Här är min sötnos; min, bara min!!




Horoskop..

Jag läste mitt horoskop i gårdagens Expressen.. och det var ju bara för härligt att läsa =) I alla fall kärleksdelen.
Jag hade nu tänkt skriva vad det stod, men självklart har tidningen redan blivit kastad, så det gick mindre bra.. Men i stora drag stod det att min "utstrålning av kärleksglädje gör de i [min] närhet glada" och så var det nåt mer oxå=) Nice!  Jag hoppas det stämmer att min glädje smittar av sig=)

Helgen..

Nu ska jag försöka mig på att skriva ett så kort inlägg som möjligt om helgen.. det brukar ju gå åt helvete, men nån gång ska väl va den första?

Vart ska jag börja.. fredag var det ju jobb som vanligt. Tror inte nåt över det vanliga hände..=P Sen hem och dega.. tacos till middag, började så smått när mamma kommit hem. Hon hade shoppat täckbyxor och en polotröja åt mig.. inte dumt!
Benny kom och åt middag med mig och mamma. Sen åkte vi till Burvik vid 21. Det var tänkt att vi skulle stanna en sväng hos en kompis till Benny i stan, men Benny skulle bli klippt av sin mor så för att det inte skulle bli så sent för henne, som skulle upp tidigt på lördag, så åkte vi dit direkt. Vi blev där en stund, sen hem och isäng..
Lördag vaknade vi rätt tidigt, Benny skulle ut i skogen med Ingemar (hans mammas karl). Jag blev kvar i huset, spelade lite Pirates of the Caribbean på Bennys Xbox 360... så grymt!! Glömde visst frukosten där nånstans..
Sen kom Benny hem, vi fixade oss för kvällen och åkte in till stan vid 17 för att käka med de vi skulle festa med! Det blev pasta på Pompeji, så jäkla gott det är alltså!
Festen blev väl sådär... vet inte riktigt, var inte direkt på festhumör, och hade inte så mkt att prata med folk på festen om. Men en lustig sak hände iaf... hehe. Jag skulle på toa nån gång under kvällen, och precis när jag ska stänga dörren, så krånglar sig en kille vid namn Erik in på toan, innan jag hinner med. Saken var den att han betett sig väldigt underligt och typ tittat på mig värsta skumt just innan, så jag blev lite skraj över vad han nu tänkte hitta på.. Här kommer ett utdrag från vårt samtal:

Erik: Har jag fel eller har du kikat på mig ikväll?
Jag (med stora ögon): Eh, nää det har jag inte. Den enda anledningen att jag tittat på dig är för att jag känner igen dig från nånstans och kan inte placera dig..
Erik: Okej, så det var bara mitt stora ego som talade då alltså?
Jag: Jaa, det var nog det. Jag är väldigt nykär.
Erik: I Benny?
Jag: Jaa...
Erik: Kanske ska öppna dörren då så han inte tror att vi gör nåt här inne...
Jag: Det är nog ingen fara.. (skrattar för mig själv)

Sen sa vi inte så mkt mer, försökte luska ut var jag kunde sett honom förr, men vi kom inte fram till nåt. Men det gjorde inget, för nu vet jag! =D Vi träffades på Balzac i slutet av augusti förra året, han försökte ragga på mig (även då).. men lyckades inte nå vidare (inte då heller)... haha.

Vi kom oss aldrig ut på krogen heller... vi kollade på klockan och då var den närmare ett, och vi visste inte ens hur vi skulle ta oss ner på stan. Efter några samtal till nå kompisar så konstaterar Benny att det ungefär är lika bra att vi åker hem.. så det blev  så. Det var nog helt klart bäst så oxå, vi somnade båda två i baksätet och sov nästan hela vägen till Benny. Så skönt, men stackars Lisa... så tråkiga vi är!

Söndag blev väldigt lugn, vi såg film och Benny hjälpte sin kompis Nicklas med sitt Xbox 360. God middag åt vi oxå, pommes (friterade i fritös såklart), med hamburgare och sallad. Vid halv tio körde Benny hem mig.. snyft!
Jag gick i princip isäng direkt efter jag kommit hem, fixade bara med lunchen till idag.

Och dagen idag har jag ju dragit mer eller mindre. Vet inte vad mer det finns att säga om dagen, så det får duga såhär=) Det blev ju inte så kort ändå....*suck* Aldrig ska jag lyckas!..

Bye!

Ofrivillig power nap.

Hehe, ooops. Så det kan gå!
Här sitter man still i en fåtölj och tittar på dataskärmar, väntar på att ungefär var 5e minut kliva upp och byta "pluttar" i rheometrarna.. Och vad gör man däremellan tro? Jo, är man så trött som Tina är idag, då kan det bli att man slumrar till... Jag borde sluta lyssna på Lugna favoriter! Jag skyller helt och fullt på Tommy Nilsson, haha!
När jag sen kvicknade till (det hade inte gått mer än en halv minut) så ser jag Urban stå och titta på mig med ett flin..."pigg och alert?" säger han.. eh, fan! Men det gjorde susen, nu känner jag mig piggare... notera att jag inte skriver pigg, för det vore att ljuga, och sånt sysslar inte jag med.

Jag vill hem till soffan och slumra framför tv'n istället.... shit, va seg!

Bye!

Praktikant.

Idag (och för ett tag framöver, nån vecka typ) kommer det vara en kille här som jobbar på en annan avdelning på Metso. Tidigare imorse fick jag ansvaret över honom. Jag skulle visa honom rheometrarna och hårdhetsprovningen och lite sånt. Det var ju....hrm, intressant. Med tanke på att jag själv känner mig så okunnig som en praktikant så var det lite obekvämt. Men som tur är så hur lite jag än kan, så kan han mindre =D Jag kände mig måttligt pedagogisk, kom på mig själv att göra så som jag själv stör mig på när andra gör när jag ska lära mig... så jag får skärpa mig ifall han ska va bredvid mer sen.

Jag borde verkligen ha stannat i sängen, verkligen. Det är verkligen snurrigt idag. Jeeez! Hoppas det blir bättre efter jag fått i mig mat. Tankevurpor från höger och vänster är det just nu. Besvärligt!

Nåja, åter till arbetet.

Bye!

Helgen redan förbi..

Och nu sitter man på jobbet igen. Trött och har ont i huvudet=(

Jag hinner inte skriva mer nu.... tar det senare.
Shit jag känner mig helt rörig i bollen idag... borde legat kvar i sängen.

Bye!

Snart helg!!

Jaa, äntligen fredag! Snart är det helg=) Får se om det blir fest imorn, vore skoj.. det var ju nån vecka sen nu! Skitlänge sen jag var på Balzac oxå...blev ju station sist.

Pratade med Lena igår kväll, shiit det va länge sen! Va roligt att det går bra för henne, både på jobbfronten och med kärleken...

Annars var gårdagen rätt ordinär. Det gick bra på jobbet. Sen tog jag det bara lugnt hemma.. Gick å la mig tidigt, så skönt! Fast jag är ändå trött idag... trist. Men jag lär väl piggna till efter jobbet, ser fram emot duschen i afton. Den gjorde susen förra fredagen när jag trött efter förra veckans jobb... Ah, nu lät det där kanske som att jag inte duschat sen förra fredagen, men det har jag ju såklart!

Jag har blivit bjuden på Metsos julfest, va roligt att jag får va med oxå. Trots att jag inte jobbar där då... som det ser ut nu iaf. =P Synd att det skulle va samma dag som Idol-finalen...fast, iofs.. jag har inte sett en fredagsfinal på typ två månader nu ändå, inte live åtminstone.. Så jag lär väl överleva den här gången oxå!

Back to work. Skriver väl nån gång i helgen.. Blir visst ensam nån timma under dagen imorn iaf, så håll ögonen öppna=)

Bye!

Avvänjning och stukad fot

Det ska bli intressant att se hur lång tid det tar att skriva den här bloggen mellan allt jag gör på jobbet.
Klockan är nu 6.56. Får se när det är klart!
Anledningen till att jag tar mig tid idag, jämfört med igår, är för att Anja just sa att det inte är så mkt idag....dumt av henne=P

Dagen på jobbet igår var riktigt smockad med jobb, fast det flöt på bra. Så bra att jag var klar med mitt redan 15.10. Nice! Dom hade ju sagt på morgonen att "idag är det mkt, nu måste Tina vara duktig"... så det tog jag på allvar och körde på som attans. Första gången jag ens tittade på ett internetfönster var efter kl 15.
Efter jobbet åkte jag hem och började fixa för middagen, Benny skulle komma och vi skulle äta kotletter och potatisgratäng. Jag hann även, eftersom jag var så uppe i varv och var riktigt effektiv, prata i telefon med Zophie en halvtimma eller så. Tjejsnack, love it!

Maten blev jättegod, även om det blev seeent (tack vare mina sega föräldrar!). Sen blev det dags för promenad med Phoenix, den busen. Benny skulle backa ut bilen från uppfarten för pappa skulle in med Toyan i garaget. Jag håller Phoenix i kopplet, Benny försvinner runt häcken med bilen, Phoenix blir galen och rusar efter. Jag har inte en tillstymmelse till chans att varken hålla emot honom eller att hänga med. Jag springer så fort jag benen tillåter, men till slut ligger jag där på mage mitt på vägen.. måste varit en rolig syn! *pinsamt* Och jaa, där nån gång trampade jag snett; dumma, klena fotleder. Så nu har jag ont i fotleden. Jäkla bajs. Men det är ingen större fara, jag kan typ stödja på den iaf.. fast det gör ont. Hehe, jag får stå ut helt enkelt.

Nu undrar ni kanske vad jag syftar på när jag skriver avvänjning i rubriken. Jo, så här står det till. Jag har i ett par veckor, typ, försökt få Benny att vänja sig av med två ovanor.
1. Det ständiga killproblemet, att fälla ner toalettlocket när han varit på toa. Det kan väl inte vara så svårt!
2. När han kommer i nånstans hos nån, tar han av sig skorna MITT FRAMFÖR dörren, typ 5 centimeter in. Så när man ska gå in eller ut så måste man kliva över hans skor, irriterande. Livsfarligt kan det även vara.. Som när jag kom hem till honom en dag, ingen lampa på i hallen, jag såg inte skorna. Det kunde ju ha gått illa.

Jag brukar pika honom om dom sakerna ibland... typ som i helgen då jag varit på toa, och Benny var i vardagsrummet så skrek jag "This one is for you!" och drämde ner toalocket, och tänkte att nu kanske han fattar.. men han är ju lite trög ibland (som killar ofta är) så han fattade inte förrän jag förklarade för honom...haha. Sötnos.
Men igår kväll.. jaa, då började en ny era. Han hade på helt eget bevåg både fällt ner toasitsen OCH ställde skorna åt sidan. Så stolt jag blev.. hehe. Man ska ha pli på karlarna! Jag har haft pojkvänner som inte lärt sig såna småsaker på två år trots tjat, så det här var verkligen ett stort framsteg=)

Och...nu en sista sak. Det svänger mkt i Köpenhamn tydligen. Nu är det slut med Pia och killen, så nu blir det nog kill-löst till Thailand.....ahhh!!! Va synd. Jo, jag vet, Benny tyckte ändå det var för dyrt, men jag skulle göra MKT för att få honom att följa=) Fast.. som jag sagt många ggr tidigare, det kan va minst lika trevligt att åka bort bara vi två, så vi får spara pengar till det istället då. Fast Benny hoppas fortf att Pia ska hitta nån ny kille innan februari... inte troligt om du frågar mig. Så var det med det.

Och nu har det gått över en och en halv timma ... snart halv nio är klockan nu. Det gick ju tokfort det här...*s* Fika snart!

Bye!

En vanlig dag...

Idag har det inte hänt så mkt särskilt heller. Men jag ska börja i rätt ände...
Igår jobbade jag, sen kom jag hem och diskade och tömde diskmaskinen för att sen börja laga mat. Sen ringde jag Hanna och skvallrade och pratade lite tjejsnack=) Sen blev det Cityakuten samtidigt som jag pratade med Benny, fast det var nog mer tvärtom...Jag pratade med Benny och hade Cityakuten på tv'n i bakgrunden! Sen Prison Break och sen soooova... jag vaknade jättemånga ggr inatt, men det var typ skitskönt, för jag kunde tänka "åååh hela 5 timmar kvar till jag ska upp..." Det är nice! Jag hade aldrig några problem att somna om heller. De gånger man har det är det inte alls lika roligt att vakna ofta... 

Som sagt, lugn dag idag... Anja hittade en blandning som inte blev godkänd i rheometern (jag vet, grekiska för de flesta)... Jag tog halverst på mig att det inte blivit berättat för nån om den, eftersom jag varit den enda som kört rheometern sen före helgen... Fan va jag skämdes, en vecka har gått å så ställer man till det sådär... Men Anja var så lugn och försökte fixa... Gick väl sådär.. Men i slutändan så kom det fram att det var Mickes fel, så då mådde jag lite bättre=) Inte konstigt att jag inte riktigt kände igen det där då...

Ikväll blir det nog bara lugna puckar, jag är rätt trött faktiskt.. 
Jag vill oxå åka till Kanarieöarna (med oxå syftar jag på att en på jobbet ska dit en vecka på torsdag). Det hade varit riktigt nice! Att få rå om Benny en hel vecka, bara jag och han....oooh! Vi får se hur det blir med den här Thailandsresan som jag ska på med familjen i februari...vore kung att få ha med Benny, men satan det är dyrt ändå! Synd... jag hoppas vi kan lösa det på nåt sätt=)

Jajja, inte mkt mer vettigt från mina fingrar idag tror jag...

Bye!


Myshelg=)

Så var det dags för jobb igen. Antar att jag inte har mkt att klaga över eftersom jag endast jobbar 3 veckor nu, men det är ju trist att jag måste vara ifrån Benny...bläää. Visst det gör ingen större skillnad, eftersom han jobbar hela dagarna oxå. Men hade jag inte jobbat (iaf inte i Ersmark, och börjat kl halv 7) hade jag ju kunnat sova i Burvik. Åhhh, det hade varit nåt det!

Anyway, här kommer helgen i korthet. Middag på KRITI i fredags för att fira mamma. God mat, om än kanske lite för lite kryddat, sittplatserna var inte heller de bästa.. men så går det när man inte bokat antar jag. Sen åkte jag och Benny till Johan för att kika på hans jack russel terrier-valp, ettrig som tusan=P Men söt!
Vi blev inte så länge där, eftersom vi hade tänkt en sväng till Stenberg, men han sooov när vi ringde, så det bidde direkt till Burvik istället. Sen hände inte så mkt mer den kvällen...bara myste på som vanligt=)

Lördag blev en seg morgon, vaknade tidigt, men klev inte upp förrän kanske elva halv tolv. For en sväng på stan för diverse ärenden. Sen matshopping...att det kan va så svårt att hitta räkor i frityr.. Nåväl, det var värt letandet för OJ så gott!! Vi friterade även pommes, bläckfisk och Bennys förbannade lökringar...=P Sen mös vi framför tv'n resten av kvällen, förutom en stund då Benny fixade med sin nya hårddisk. Vi gick å la oss rätt tidigt, båda va supertrötta av nån anledning... jag somnade FÖRE BENNY! Det händer ALDRIG...

Söndag blev ännu en seeeg morgon, ännu segare än dagen före. Benny krånglade med datorn (visst är det väl konstigt att det alltid ska krångla innan det funkar??) i vad jag tyckte var en massa timmar, fast i själva verket "bara" var 3-4 timmar=P Vi blev bjudna på älgstek till middag hos Bennys mamma...mums!! Sen film och mys, och sen hem och ner i en tom säng....*snyft*

Inte blogga på jobbet var det ja, hmm.

Bye!

Varför så trött!?

Jag är så slut att det rinner ur mina ögon....ahh! Mitt på dagen... satan så less =P

Nåt fel på motorvärmaren/sladden...bajs. Benny kommer och hämtar mig istället, vilken sötnos!
Ja, han kommer om en timme och här sitter jag skabbig, och överhuvudtaget inte klar med saker här hemma som jag borde va. Ska gå nu! Måste ju bara skriva en rad eller två nu när jag lixx loggade in=)

Bilden i tidningen...gaah, säger jag bara. Det såg ju ut som jag hade blåtira! Tur att det bara var med i en bilaga, annars hade väl risken varit att de lagt ut den på nätet. Nu är det bara de som läser pappersversionen som kan se den, alltid nåt. Shit, jag börjar låta som Benny.. han som alltid hittar nåt positivt i allt=) Vi har kanske umgåtts för mkt....eller inte!

Just ja, jag skulle gå nu...så var det.

Äntligen helg! Ha en underbar sådan, det ska jag=)

Bye!

Dagen då allt tragiskt verkar hända...

It just dawned on me. Idag är det 16 november. Det innebär att det var 7 år sen jag var på Mtv Europe Music Awards i Globen... Det är ju inte det tragiska dock...*s* Jag syftar snarare på att det var den dagen min farfar dog.

Samma dag, fast 5 år senare, dog Davids pappa. Att det gått två år sen dess känns skumt. Det känns som skiiiitmkt längre. Det kan ju iofs bero på att det har hänt så otrooooligt mkt sen dess oxå.

Vila i frid båda två.

Nu ska Tina sluta blogga på jobbet.

Bye!

Lat.

Jaa, igår var jag så lat att jag inte iddes skriva blogg. Och sen glömdes det bort. Men hursomhelst var det inte så mkt som hände då, så det spelar mindre roll kanske.

Nu sitter jag på jobbet, hinner skriva mellan de olika sakerna jag gör. Den här "stationen" innebär mest väntande, så det är rätt lugnt=)

Jag är visst med i tidningen idag (fick jag just höra av en på jobbet)... åh jippie! =/ Jag hoppades dom skulle tappa bort det där kortet.. synd att dom inte gjorde det. Får vänta tills jag kommer hem med att se hur jag såg ut... Hoppas dom har bra retuscheringsprogram...haha

För att återgå till pratet om igår, tappade visst tråden där ett tag.. Det hände inte nå mkt efter jobbet. Jag slängde mig framför tv'n och där satt jag ända tills jag gick och la mig ungefär. Kollade även efter lite kläder på nätets olika postordersidor, sååå sugen på att köpa nåt nytt!! Sen pratade jag en sväng med Benny på telefon, för att sen fixa matsäck till idag, och sen pang isäng... Blev hyfsat tidigt iaf, somnade kanske kring kvart i elva. Och så fick jag ju sova ostört till kvart i sex. Very nice! När jag vaknade var jag dock riktigt stel i ryggen på höger sida.. fast det har gått över nu..typ. 

I afton blir det födelsedagsmiddag på stan med mamma, pappa och Benny! Sen får vi se vad som händer=) Hör av er om ni vill hitt' på nå', vi har typ inget planerat på hela helgen!

Får se när jag skriver nästa gång... ni märker väl.

Bye!

Inte mkt...

...att berätta idag.

Nää, bara varit på jobbet typ... Blev dragprov för min del.. tiden gick riktigt fort fastän än det är lååååångsamt, men man gör som nåt nästan hela tiden.. sitter ju inte vid dragprovsmaskinen hela tiden heller (tack o lov) utan sen blir det att skriva ut papper, skicka mail och godkänna blandningarna... så en ganska varierande dag.. Det är bra=) Imorn blir det nog att stansa för mig, jag är orolig för hur det kommer gå med mina fötter att stå och gå hela dagen. Jag får väl säga till om det blir för jobbigt. Har ju ont i fötterna redan nu, så det lär nog inte bli kul imorn...

Efter jobbet idag tog jag en promenad med Emelie, fick även träffa lilla Törnrosa, hennes kattunge! Så goo=) Jag vill oxå haa=D Tror jag...känner mig ändå lite lat=P

Jaa, det var väl allt för idag ungefär. Det var nåt jag tänkte på på jobbet att jag skulle skriva om, men minns inte nu vad det var. Man borde skriva ner såna saker!

Bye!

This is it!


Jag måste bara få säga det igen. Den här killen, underbaraste Benny, han är helt enkelt bara det bästa som finns! Jag mår så grymt bra med honom, jag känner verkligen såååå mycket kärlek för honom. Aldrig nånsin vill jag bli kär i nån annan. I mina ögon finns bara du, Benny. Jag älskar dig!!

Dagen på jobbet var väldigt lik den som var igår, inget nytt där direkt...jag slapp dragproven...wiie=)
Sen halkade jag mig hem med Toyan på Södra Kusmarksvägen... Jag bjöd Benny på mat, Lady och Lufsen-style.. Allt är bara såå trevligt när jag är i närheten av denna fina människa. Det spelar ingen roll om man planerat nåt, och det inte blir som man tänkt... jag skiter i det, så länge Benny är med mig=)
Efter maten tog vi en promenad med Phoenix o sen myste vi bara.. men nu har han åkt hem. Snyft, nu får jag vänta ända till fredag innan jag får se honom igen. Känns ändå bra att man jobbar, tiden går lite fortare då.

Mamma fyller år på lördag. Jag känner att jag inte planerat det här så bra, för inte har jag tid att gå på stan i veckan inte... och inte har jag tänkt på det tidigare. Samma sak med vinterjacka åt mig.. jag skulle verkligen behöva en nu, men då har jag inte köpt nån, och hinner som sagt inte gå på stan när jag jobbar i Ersmark heller. Framförhållning = 0.
Anyway, jag hoppas pappa har nån idé på present åt mamma, får höra med honom om det. Sen måste jag kolla med mamma om vi ska "fira" (lär inte bli nåt högtidligt) henne på lördag, eller hur det blir.. isf måste jag planera min helg runt det. Försökte få nåt ur henne i förrgår, men fick inget svar alls..

Dom där stora sakerna som diskuterades i söndags.. Fortfarande läskiga. Men underbara på samma gång=) Att jag bara känt honom i 1½ månad känns ju OFATTBART. Att man kan känna såhär så tidigt, det måste vara ödet=)

Nää, nu är jag så trött i ögonen att jag nästan känner hur det börjar rinna ur dom snart.. kanske dags för sängen då? Japp. godnatt!

Bye!

Borde man va trött?


Idag jobbade jag första dagen på Metso sen slutet av augusti, men det känns nästan inte som att man varit borta... hehe, okej lite har man ju glömt, men det jag fick göra idag, i rheometer-rummet, känns det som att jag har rätt bra koll på=) Skönt med en mjukstart, men jag är rädd för att det blir en heldag med dragprov imorn...agh! Vi får se, har jag tur så slipper jag, fast ääh.. det är inte så farligt ändå, bara långtråkigt. Det är egentligen densitetprovningen efteråt som är triiiiiiiiiist! =P

Nog om det. För att återkoppla till rubriken kan jag ju säga att jag är sååå mkt piggare än jag egentligen borde va. Somnade ju rätt sent och sov inte så bra, sen klev man ju upp 5.45 oxå.. Vid lunch var jag dock riktigt trött, hade svårt att hålla upp ögonen, men sen blev det bättre. Nu sitter jag framför tv'n och funderar på vad man ska laga för middag, det blir bara jag idag.. Får bli nåt som kan funka som matlåda imorn med, kanske fiskpinnar å mos...? Jaa, jag känner mig lat!=P Synd att det inte passade för Benny att komma idag, för då hade vi garanterat fått äta middag ensamma, vet inte hur det ser ut imorn för dom där föräldrarna=P Hoppas dom ska va borta nån timma iaf=)

Igår jaa..just ja. Kanske ska ta och reflektera över de saker som jag och Benny pratade om då. Framtiden å sånt stort.. *ihhh* Det känns lite skrämmande att fundera på såna saker, men faktiskt så känns tanken på att det är just Benny jag ska göra dom sakerna med inte alls nå skrämmande.. Den tanken känns bara underbar=) Däremot får jag väl säga att tanken på att bo i Burvik inte är det jag drömmer om, men blir det så, så blir det så. Det får vi se.
Det är bara skitskönt att känna att jag prata med honom om såna saker, att han lyssnar och säger vad han tycker och att vi delar med oss... Det är såhär det ska vara!!! KÄRLEK <3

Nu ringde pappa å säger att han ska komma hem på middag iaf... guuud så bra att jag inte sagt till Benny att vi garanterat skulle få va ensamma då..=P Jag ska försöka få pappa att INTE äta hemma imorn, hmm, hur ska det gå till? Jag får fundera på den! Kanske ska jag bara be honom? Det kan ju funka...

Bye!

(Jag som bara skulle skriva kort om dagen på jobbet! Så bra det gick då *s*)

Great helg!


Fredag blev det stan med Emelie, och hon blev så glad över skivan!=) Hon handlade lite grejjer till sin katt och jag handlade fars dags-present! Sen träffade jag Benny och vi gick en sväng på stan, för att sen möta Olov och Malin för mat på Balzac, grillbuffé, mums!! Sen åkte jag och Benny till Burvik och såg film=) Sen isäääng, rätt trötta.. och stackars Bennys rygg var ju inte bästa skick heller.

Lördagen blev luuuugn till en början, vi var sega upp ur sängen... Sen åkte vi till Bure för att handla för middagen och kvällen.. Hämtade upp Lisa, Bennys syster oxå. Sen åkte vi och duschade och fixade, sen till Bennys mamma för att Benny skulle börja fylla på badtunnan och värma upp den. Sen kom folket, inte så många, men trevligt var det. Vi åt gooooooooooooooood mat, älgkött (grillat) och pommes friterad i fritös... med bea-sås, aah.. det var ju gudomligt. Synd att jag inte har vett att sluta äta när det är sån mat, så då fanns det inte mkt plats i magen för den goda efterrätten som Lisa gjort... pannacotta. Också riktigt gott! Så man var lagom däst efter det. Passade kanske inte bäst att sätta sig i en 40 grader varm badtunna då..jag höll på att svimma av. Det var så dålig luft oxå, antagligen pga att det var så varmt i vattnet, så man fick knappt luft, och med full mage och redan trött så hjälpte inte det direkt... Vi satt inte så länge däri utan gick istället in igen och fortsatte prata, fast jag och Benny satt typ å halvsomnade, så de andra kände sig nog "i vägen", så de bestämde sig för att fara rätt snart efter det. Vi åkte hem till Benny, slängde oss isäng och somnade på ett kick!!

Söndag vaknade vi tjugo över nio... skulle kolla på klockan (Bennys digitala väckarklocka), men strömmen var borta, så den lyste inte alls. Jag var tröööööött, men vi somnade inte om. Det var nog bäst ändå, så jag kommer mig isäng ikväll och upp imorn...*suck*
Klockan tolv åkte vi till Bennys mamma och styvfarsa för tårta för att fira farsdag. Dom är så trevliga allihopa, roligt att få träffa dom o känna sig som en i gänget. Även om jag är lite blyg fortfarande =P
Sen tog vi det bara lugnt hemma hos Benny, och sen skjutsade Benny hem mig och åkte sen med Lisa till deras pappa för middag.

Och nu har vi käkat midddag och efterrätt. Pappa har fått sin tröja, och blomma (som mamma köpte för att hon ville ha en sån hemma *hehe*). Jag sitter och tittar på Idol som mamma spelat in åt mig. Jag vet ju redan vem som åkte ut, men jag vill ju se det ändå!

Blir nog snart att gå isäng, känner mig riktigt seg... Men först ska jag avnjuta de goda chipsen jag har vid min sida.

Bye!

Äntligen!!

I över en vecka har jag gått och väntat på post... och innan det var ju det faktiskt 3-4 veckor av väntande oxå. Jag har fått snika runt med små "lögner"... men nu ska det få ett slut! SÅ skönt=)
Jag vill inte skriva vad det handlar om än... eftersom personen jag ska överraska kanske läser det här innan jag får dela med mig av överraskningen.. =P Inte så troligt, men jag vågar inte chansa. Jag berättar sen hur det gick=)

Ikväll blir det middag på Balzac, grillbuffé, inte dåligt!! Kostar visst inte så mkt heller.. så då måste man ju passa på=)

Igår diskuterade jag med mamma om Thailand och det. Vi får se hur det blir, inget bestämt än. Och det är inte jag som har sista ordet, så det bara att vänta på besked.

Nu är jag, som ni kanske förstår, hemma igen från informationsmötet på Xzakt...gah. Jag började tänka på hur Hanna hade det när hon jobbade på ett liknande jobb i somras, och det resulterade i magkramp.. not nice. Jag vill fan inte jobba där, men får man va så kräsen? Jag behöver ju pengar...men ändå. Det skulle bara vara nåt tillfälligt, tills man hittade nå bättre. Men till en början har man ändå bara en "behovsanställning" som dom kallar det, kanske man bara får jobba 3 dagar en månad då.. inte coolt. Jag ska fundera över helgen, så får vi se om jag känner mig tragisk och ringer och bokar intervju... Just nu känns det verkligen som att jag inte alls har lust till det!

Jaja, nog tjatat om det.. vill inte tänka på det nå mer nu.

Nu blir det lunch sen mer städning....och snaaaaart får jag träffa min goding igen=)

Bye!

Aamen, godmorgon lixxom..

Jasii.. imorse vaknade jag halv sju och kunde för allt i världen inte somna om.. Men jag låg å drog mig till halv åtta, sen klev jag upp och gjorde frukost till min kurrande mage. Efter det tog jag ett varv med dammsugaren, eftersom jag hade glömt bort det igår, på den egentliga städdagen.. Hurtig värre!

Så nu ligger jag waaaay before schedule! Jag ska strax till stan.. hoppas bilen är snäll.
Det regnar dock ute.. så om det blir minus senare så kommer det bli glashalt..=S Hoppas inte det. Iaf inte innan jag kommit hem igen. Men då kommer gångturen till bussen bli intressant istället.. varför idag när jag skulle göra saker, kunde inte regnat igår eller nåt istället? =P

Mitt sår kliar som attans ibland nu.. gott tecken antar jag=) men det är ju så svårt att hålla sig från att klia, så man sitter bara å typ petar omkring såret, hjälper iaf lite. En stund.

Huvudvärken håller i sig, funderar på om jag fick en lite hårdare smäll på huvudet än jag trodde. Men ääh, det är säkert bara vädret. Jag brukar ju vara som en vandrande väderpinne ibland, direkt det blir tungt i luften då blir jag helt knäpp i huvudet.

Ojoj, klockan rinner iväg, måste rusa!

Bye!

Nu var det klippt!

Japp, nu har mamma klippt mina toppar igen... mitt hår började verkligen vara jätterisigt, så det var välbehövligt. Hoppas att det blir lite fräschare nu, och räcker till jag tagit mod till mig för att gå till frissan igen=)

Det var kallt när jag var ute å gick tidigare idag.. tur att jag gick den korta svängen.. annars hade jag inte stått ut.
Annars har det inte hänt så mkt...bara tagit det lugnt!

Imorn bitti ska jag på Xzakt på rekryteringsträff, som det så fint kallas. Tidigt på morgonen...*suck*
Sen blir det städning... och sen till stan å träffa Benny och nå andra för middag=) Sen blir det Benny och Burvik för hela slanten resten av helgen.. =)

Återkommer med uppdatering typ på lördag..

Som svar på kommentarerna som jag fått på senaste kan jag säga såhär:

Kicki: Nej, jag har inte fått lunginflammation..

Anna: Jag ska jobba på Metso i labbet i tre veckor, från och med måndag.

Bye!

Härlig dag!!!

Idag är det sol och fint väder ute, bara några minusgrader, jag måste nog ta mig en promenad..=)

Jag pratade just med min syster på telefon. Hon ville bara meddela att hon kommit hel hem till Köpenhamn igen, från London. Vi diskuterade Thailand-resan som är planerad till februari.. Hon hade lagt fram till mamma en idé om att Simon (Pias kille) skulle få följa, och då hade mamma nämnt Benny oxå... wiee! Det vore ju underbart. Och jag har inte ens behövt säga nåt om det..!! Jag vill ju inte tvinga på dom nåt, men klart jag hade velat ha med honom. Så vi får se.
Mamma ska prata med pappa om det tydligen (säger Pia), så vi får se om hon tar upp det med mig snart! Jag tackade min syster för att hon tagit upp det om Simon, för eftersom våra föräldrar är så rättvisa så låter dom aldrig bara en av oss få en sak...typ. =) Hoppas det stämmer den här gången oxå...

Jaa, det var nog allt för nu!

Bye!

Lugn dag..

Japp, dagen har varit rätt lugn. Så ovanligt. Men huvudvärken var ihärdig, fast jag tog en tablett efter middagen, och då släppte den...fast jag vet inte om det var för att jag fick näring eller om det var tabletten.. men det kvittar, huvudsaken är att den försvann. Jag höll på att bli tokig.

Idag har jag bara varit en sväng till Therese och hämtat mina grejer från i lördags, annars har jag bara suttit och tittat/lyssnat på elektrikern som varit här och kopplat lite på utebelysningen på huset. Det var visst krångligt..=P

Ikväll har Zophie varit här, vi har skvallrat och tittat på Grey's anatomy! Trevligt=)

Nu ska jag lägga mig, så man kanske känner sig någorlunda utvilad även om man vaknar kvart i nio imorn.. hehe, hur ska det gå för mig att jobba till veckan?? Då måste jag ju upp före sex!!!! Agh! Jag kommer va som en zombie då.. hehe. Hoppas bara att handen funkar ordentligt då. Känner fortf att det sliter rätt mkt, men jag antar att jag inte ska kräva för mkt. Det är ju trots allt fortf inte läkt.. Men det får det banne mig bli snart.

Bye!

*gäääsp*

Jag vet inte riktigt varför, men nu är jag vaken iaf.. ont i huvvet har jag och näsan är tät. Hoppas det bara är en sån där morgongrej och går över..

Det är ju drygt att inte kunna sova på morgon, jag som inte gör nåt hela dagarna..=P AH, jag måste skärpa mig.
Nu ska jag digga musik och chilla framför tv'n och datorn... bra början va? *hmm*

Bye!

En lyckad kväll=)

Japp, ikväll skulle jag laga middag till Benny, ensam...för första gången. (Mamma och pappa fick oxå smaka, men det var ju inte lika spännande). Jag vågade mig inte på nåt väldigt seriöst som jag inte kan laga, så jag tog ett "säkert" kort... Köttfärssås och spagetti. Det är oftast svårt att få det att smaka likadant från gång till gång, men det brukar iaf va ätbart. Så det fick bli det=) Och jaa.. det gick ju bra. Jag fick väldigt bra betyg *puh* Benny sa att min köttfärssås var den godaste han smakat... inte dåligt =) Jag sa att jag receptet var hemligt, och jag borde ha förstått att det skulle slå tillbaka på mig... för nu är det ju JAG som måste laga det varje gång i framtiden..haha! Jag får väl göra det då. *s*

Efter middagen tog vi en promenad med Phoenix så nu har Benny fått en guidad tur genom centrala Kåge hehe=)
Det var rätt halkigt, jag var orolig för att jag skulle ramla och slå upp såret i handen, men i slutändan var det Benny som hade större problem att stå på fötterna. Men det gick bra, vi hjälpte varann=)

Nu har Benny åkt hem, och nu dröjer det 3 dagar innan jag får träffa honom igen...*suck* Men desto bättre så får jag ju vara med honom i två raka dygn, sweet!

Nu blir det en kopp te, sen sängen.. hade varit mysigare om jag haft sällskap dock! Saknar honom redan...

Bye!

Ny dag...nya tag?

Jag är så seg den här tiden på året, jag orkar typ inte göra nåt. Bah!
Jag måste till affärn idag, och handla åtminstone mjölk.. men när jag tittar ut genom fönstret imorse så ser jag att det är riktigt halkigt på gatan, så det blir inte att gå heller... Jag får ta bilen, med sommardäck.. Härligt! =P

Omotiverad är jag verkligen, och huvudvärk kryper allt närmare. Måste vara för att jag spänner käken, men jag vet ju  inte om det, så jag kan ju inte göra så mkt åt det...=/

Jag längtar till i afton! Då får jag träffa min Benny... min sötnos. =) Shit vad mkt som kan hända på en månad (+ en vecka och en dag ;))

Fan å, jag hade ju sett fram emot promenaden, lite frisk luft å så.. men inte då. Och inte kan jag träna heller.. dumma hand!

Nu måste jag äta nåt...hungrig! Lunchdags!

Bye!

Tina the viking=)

Jajjemen... som jag visste, mitt sår i handen är det ingen fara med.=P Jag fick nyss ny gasbinda och tejp på den.. och den här gången slapp jag titta ner i den stora vita telefonen.. *puh* Såret såg fint och torrt ut, det kan då inte vara nåt glas kvar där. Isf hade det kommit mer var, så det är lugna puckar=) 

Det gör ju inte heller speciellt ont nu, och jag kan röra på alla fingrar och lyfta grejjer med den... 
Nåja, nog om det...imorn ska jag fixa middag till Benny.. Blir inget fancy, bara köttfärssås och spagetti. Jag hoppas det duger för honom =) Men när jag tänker efter så är det ju inte för maten han kommer hit ändå så.. *hihi*

Nu ska jag skvallra lite med Hanna i telefon...wiee!

Bye!

Helgen som var!

Jag vaknade tidigt på fredagsmorgonen, tack vare sopbilen... klev upp och gjorde mig klar för att åka till Pite. Hämtade Madde Geoff på Morö Backe. Kom fram till Pite vid halv tolv, on schedule. Sen åkte vi in till stan och käkade GOD mat på Arbaillo. Alla blev mätta som grisar och vi satt ganska länge och jäste maten..=P Zophie och Hanna var trötta båda två, och vi vet ju hur Zophie blir då hon är trött... jeez! =P Sen tog vi en sväng till nya gallerian, mkt fräsch..påminde mkt om CK, fast med lite andra affärer. Jag hade dock inte på mig spenderarbyxorna så det gick inga pengar. Sen blev det systemet. Var ju tvungen att handla på fredagen, eftersom lördagen var en röd dag.
Åh, vad jag ångrar att jag inte gjort det tidigare, det var sååååååå lång kö. Jag stod i kön i 40 minuter nästan, drygt som fan. Sen sprang jag och Madde till bowlingen där resten av gänget väntade.. Bowlingen gick ungefär som vanligt.. Sen for vi Hanna och tjattrade lite och såg lite tv å sånt. Alla var mätta fortf, så middagen blev uppskjuten på framtiden..=P Men till slut så gick vi till pizzerian och köpte mat, blev en räksallad för mig. Gott var det, trots löken och osten som egentligen inte skulle vara i min mat. Men men...

Sen spelade vi lite kort och så for vi hem typ 22, alla trötta =P Skönt att det inte blev så sent eftersom jag var chauffören. Men det gick bra att köra och strax efter elva var jag hemma. Ringde Benny, som var lite rund under fötterna=) Sen såg jag på Idol som var inspelat åt mig. Konstigt egentligen att Sam åkte ut, han var ju inte sämst i fredags.. men totalt sett kanske.

Lördag vaknade jag i hyfsad tid, drog upp persiennerna och till min stora besvikelse såg jag SNÖ utanför fönstret... Jag suckade stort. Inte redan! Jag ville inte ta mina vinterskor på krogen, det blir så kopiöst varmt juh!
Träffade Benny på stan efter ett....ÄNTLIGEN! Inte sett honom sen i måndags, trodde att jag skulle förgås..
Benny shoppade nya jeans och en t-shirt. Sen åkte vi och lämnade min väska med PS2 och Singstar till Therese, plus min dricka.. sen åkte vi till Bure och köpte pizza, sen till Benny för att käka. Tog en öl till maten oxå, gott!
Sen gjorde jag mig klar.. Phoenix var väldigt nyfiken på hårtorken, han är inte så van att se en sån kanske..=P

Vi blev upphämtade av Bennys mamma och styvfar + syster. Systern skulle till Hjoggböle, så det blev en liten sväng dit först, sen hämtade vi Stenberg, och begav oss till Therese.. Jag skulle äntligen få visa min älskling för lite folk=) Kvällen var rätt lyckad..bortsett från skärsåret =P Vi gick ut på statt, lagomt med folk. Träffade några få som jag kände. Och Benny känner visst lite Kågebor, så det blev lustigt=P Åkte hem rätt tidigt, vet inte riktigt varför det blev så, kanske pga att min hand blödde lite... minns inte.
Skönt att komma isäng, vi slocknade rätt fort... när jag vaknade så låg jag åt fel håll... med mitt huvud vid Bennys fötter, vi vet inte riktigt hur det gick till...=P

Söndag blev en riktig slappardag.. såg film och sov typ.. Sen blev det middag i Kåge, och omplåstring, urk!!
Benny åkte hem vid halv nio, då satt jag mig vid tv'n med datorn..=) Sen sov jag såå gott..

Nu är det måndag och jag kan inte träna pga min hand.. i övrigt händer inte så mkt heller. Ska strax fixa nån lunch.

Bilder från festen kommer kanske senare.. Om det finns nån som jag vågar lägga ut, jag får höra grejjer från kvällen, som jag inte minns, så jag var nog lite full...vem vet vad som finns på bilderna? =/

Sorry, nu blev det sådär lååångt igen...

Bye!

Fredagen och idag...

Jag har inte riktigt tid att skriva nu, men tänkte bara säga att dagen i Pite igår var trevlig..
Nu är det äntligen lördag och jag är hos Benny...wiee!

Strax ska vi käka pizza.. tidig middag, eller sen lunch. Sen ska vi till Therese på fest, det blir nog skoj!!
Det blir lite Singstar, det var länge sen nu, så det blir nice=)

Jag skriver lite mer imorn eller så.. =)

Bye!


Min torsdag.

Jag vaknade rätt tidigt imorse så jag kände mig rätt lugn inför allt det jag skulle göra. Jag hann både dammsuga och skura toaletterna innan jag begav mig till stan för träning. Däremot fastnade jag lite för länge vid datorn och stereon (svårt att slita sig från Unbreakable ;P), så jag var ändå sen till stan.. kortade av mitt träningspass för att jag skulle hinna äta. Men det hann jag ändå inte..=P Sen var det AF, info om utlandsjobb. Det var väl helt okej, men inte fruktansvärt intressant.

Just ja! Majsan ringde från Metso imorse, jag ska jobba från 12 till 30 nov på labbet...pengar! jaaa!!

Sen har jag inte gjort så mkt... var en sväng till Emelie så hon fick lyssna på skivan, hon har den ju inte..
Nu ska jag strax isäng, läsa lite sen sooova.. blir väl rätt tidigt imorn med. Lång dag imorn=P

~~ A world without you is only wasted space ~~ *textrad ur Any other way - Backstreet boys*

Snaaart lördag...Ah, I can't wait! Miss my baby.
Men nu en kopp te!

Bye!

RSS 2.0