Jul i Norge.

Semestern i Norge har bestått av mat, mat och mer mat.. Herregud. Och bara god mat, faktiskt=) Den dær spænnande fiskrætten jag berættade om var inte alls illa.. Idag ær det visst Jansson frestelse på menyn, det ser jag inte fram emot så jag får førlita mig på alternativet.. rester =) Det blir bra!

Jag fick mycket julklappar, många fler æn jag trodde jag skulle få. Och en massa pengar.. yeah=)
På julafton var vi bara mormor, morfar, morbror med fru och vi 4... Juldagen kom Trine och Lasse och Mats flickvæn Camilla, men inte Mats..=) Igår kom Mats dæremot, med Camilla. Æven Stine och Stig hade kommit tillbaka till stan.. så det var skoj! Blev lite væl mkt dricka, inte værst.. men sista drinken var øverflødig..=P

Idag har det varit bara lugnt, Pia ær på væg till Oslo nu. Så nu blir det kanske lite mindre heta diskussioner vid middagsbordet, snacka om att provocera bara før sakens skull.... hmm. Det blir ingen stor middag idag, vi blir bara 7 st...=P Men imorn kommer nog Mats till middag. Stine och Stig kommer nog ikvæll, efter middagen..kanske blir en svæng med Singstar på PS3 då.. blir kul!

Men nu længtar jag extremt mkt hem... saknar min Benny nå kopiøst! Tur att det inte ær længe kvar nu.. om två dagar får jag hålla om honom igen.. i fleeeeera dagar oxå! Very nice=)

Nu ska jag fortsætta tråka... Bli lørdag nån gång då!

Bye!!


Greetings from Norway!

Nu har jag varit i Norge i snart en dag... Resan igår gick bra, men bagaget fick vi inte med oss tydligen.. Det ligger i Køpenhamn, men vi får se om det kommer i afton. Jag hade inte så svårt att vælja va jag skulle ha på mig før klæder idag... =P

Vi valde verkligen rætt år att åka søderut till jul. Hemma var det ju grønt græs och 4 plusgrader, men hær ær det vitt!!! Okej, det ær i princip bara frost.. men who cares, så længe man får en vit jul=) Jættefint ær det hær, træden ær så tjusiga...jættemysigt!

Ikvæll blir det nån æcklig traditionell fiskrætt till middag.. jag hoppas det finns nåt alternativ ;) Imorn ær det julafton.. men jag har redan fått en julklapp från mormor och morfar, PENGAR!

Just ja, inte att førglømma.. vi bytte ju lite julklappar i fredags oxå.. Jag fick en ny mascara av mamma, och før stora sockar.. hehe, Pia får ett paket med før små då..=P Sen fick jag ju en present av Benny oxå, ett halsband.. som jag hade anat=) Jag var lite tveksam, eftersom jag ALDRIG anvænder det... men jag ska børja med det nu! Før det var JÆTTEFINT, jag blev glatt øverraskad øver hans goda smak=) Bild kommer væl senare=)

Det får vara allt før den hær gången..

GOD JUL allihopa... =)

Bye!

Yrvaken..

Nyligt uppstigen. Mina ögon är torra och det kliar.. inte riktigt vaknat än? =)

Idag är det städning och packning på schemat. Klapparna slog jag in igår.. så det slipper jag tänka på idag!
Men först ska jag dega framför tv'n/datorn, sen blir det frukost, vågar inte äta än.. min mage leker rövare.. hmmm.
Benny kommer på middag och övernattning idag så jag ska hinna på affärn och duscha å sånt först oxå.. men det är nog lungt. Sätter jag bara igång med aktiviteterna så går det fort!

För övrigt har jag julstämning lika med noll...känns trist, kan inte alls begripa att det är julafton på måndag. Men kanske man kommer mer i rätt stämning när man kommer till mormor och morfar! *hoppas*

Som sagt, vet inte hur det blir med uppdateringarna när jag är i Norge. Men jag ska försöka få låna morbrors dator lite grann nån gång.. Vi får se.

Bye!

Så jävla niiiice!

Det här var nog en av de bästa julklapparna i år, och då vet jag inte ens vad jag ska få mer... hihi ;)

Så nice, jag är helt spattig... skulle kunna tro att jag var galen..=P Men nu är biljetterna bokade iaf, det kommer bli grymt!!!

Backstreet boys på Hovet den 14 april... vi sitter praktiskt taget PÅ scenen... =)

CAN'T WAIT!!!!

Oh My God!

AH, jag fick värsta nyheten idag.... hispig som saaatan är jag!!!! 14 april.. yes yes yess!!!!

Jag berättar imorn =D När jag vet...säkert, eller vad man ska säga=)

Nu blev ni allt nyfikna va? ;) *hihi*

Where to start..?

Nu blev det sådär långt mellan gångerna jag skrev här igen.... Skit å. Det är så drygt. Men jag ska göra mitt bästa att komma ihågHa d vad som hänt..

Fredag: Jag gjorde inte så mkt fram tills kl 15, sen blev det fix inför resan till Burvik. Inhandlade mat och lite alkohol...=) Sen brummade jag sakta men säkert iväg med Toyotan uti skogen. Resan gick bra och jag var där ganska precis kl 17. Vi lagade god mat och drack lite gott.. (jag vin, Benny öl). Kvällen blev inte sen eftersom Benny skulle jobba tidigt på lördag.

Lördag: Som sagt, Benny kliver upp ca kl 6 och beger sig till stan för att träffa snubben han skulle hjälpa att plasta in båtar med i Boden (av alla ställen....). Jag sov så länge jag kunde, sen slöade jag framför tv'n. Hade tänkte prova den nya Singstar-skivan som jag inhandlat, men nån sladd var dragen fel eller nåt så det funkade inte. Jag var lite för lat för att försöka fixa det=P Benny kom hem kring midnatt...lagom jobbdag.. stackarn. Men dom gjorde bort allt på den dagen så då blev det ledigt för honom på söndag iaf...

Söndag: Vi soooooov, så mysigt att sova bredvid nån. Jag tror inte det hände så mkt den dagen.. vi såg bara film åt onyttigt (jävla fritös)... och mös =D

Måndag: Jag stannade kvar i Burvik, dagen användes åt att vattnade och fixa med Bennys blommor, plus att dammtorka... puh. Det blev rätt fint iaf=) Kvällen spenderades med Benny framför tv'n....bara mys!

Tisdag: Totalt slöande.. Jag tror knappt jag rörde ett finger efter att jag klev upp kl 12=) Tiden gick långsamt, jag saknade min Benny.. men till slut kom han hem. helt uppstressad över att planerna om fest på nyårs spridit sig till lite fler folk än vad han tänkt sig... Men nåt samtal senare och han va lite lugnare=) Vi gick isäng typ halv tio, Benny slocknade kring halv elva efter att han pratat lite i telefon =) Jag däremot låg vaken ett tag, kikade på min sötnos... Det är verkligen underbart att sova bredvid nån=)

Onsdag: Jag klev upp kring 10, duschade, diskade och fixade och plockade. Idag skulle jag åka från Burvik. Tog en sväng på stan och handlade julklappar. Blev en till mamma och pappa, en till Pia, och även till kusinerna i Sthlm! Plus att jag kompletterade Bennys present.. Det får kanske räcka så?

Imorn ska jag på stan med Madde, får se om jag kanske kommer på nåt mer innan dess.. Då får jag handla det då. Sen beger vi ju oss till Norge på lördag, för en vecka.. Jag tvivlar på att uppdateringarna under den tiden blir så täta heller.. hehe=P Shit va jag kommer sakna att sova bredvid Benny... tur jag har som får övernattningsbesök av honom på fredag=)

Bye!

Helg igen..

Jaa.. den här veckan blev som kort. Mycket beror nog på att jag var i Burvik till onsdag, kändes som helg ända tills dess nästan..=)
Och idag ska jag dit igen.. Blir väl inte så mkt Benny-tid som det låter just nu, eftersom han ska jobba. Men jag hoppas det går bra så att dom blir klara snabbt=)

Nu ska jag strax duscha å packa ihop mina grejjer, sen blir det att fara å handla och sen åker jag till Burvik. Jag vill att klockan ska vara fem nuuu! =D Saknar min sötnos..=) Ikväll blir det bara mys, och tidigt isäng eftersom Benny ska upp tidigt imorn bitti.

Ni ser väl när jag uppdaterar nästa gång, brukar inte bli så flitigt när jag är i Burvik, men nu kommer jag ju ha mkt tid för mig själv, så kanske har ni tur...

Bye!

New York är hett nu!

Idag fick jag två stycken mail från olika resesidor på nätet med tips om att New York är bra att resa till nu. Dollarn är låg och det är lågsäsong så hotellen är billiga... Va tusan, sluta!!! jag är nog sugen på New York utan att bli påmind om dess härlighet=P Jag vill tillbaka!!

Idag är det faktiskt 6 månader sen jag kom tillbaka därifrån.. eller en dag till faktiskt. men ändå. =) Det känns ju skiiiiiitlänge sen. Jag saknar den fantastiska staden... argh! Jag måste tillbaka... snaaart!
Kanske man skulle åka dit i januari då Backstreet boys ska ha konsert där hehe=)

Uppdatering: Konserten med Backstreet boys var visst inte i januari, utan imorn, så det blev det inget av... synd!

Julklappar.

Jag började julklappshandlingen igår.. Jag vet nämligen inte riktigt vem jag ska köpa tll, struligt det där. Så jag har väntat lite.. Men nu köpte jag iaf två grejjer till Benny, småsaker bara. Ska köpa nåt mer oxå, måste bara bestämma vad...funderar på tre saker, men tror inte det blir alla tre, utan jag ska nog välja nån av dom.

Måste höra med syster om hon vill byta klappar oxå, så jag vet. Sen måste jag komma på nåt till mamma och pappa, nåt som inte är så stort så det får plats i väskan till Norge där vi ska fira jul. I år blir det nog en kombinerad present till dom, av praktiska (packnings)skäl.. annars brukar jag va duktig och köpa både enskilda plus kombinerade.. men det blir det inte i år.

Men jag känner mig lugn än.. jag brukar ju lyckas köpa i princip alla klappar på en dag, och jag har ju en vecka till på mig, det fixar sig!

Hemmagöra...

Jag har precis gjort bort veckostädningen.. Känns lite underligt för jag har ju inte varit hemma på hela veckan, så nästan det sista jag gjorde innan jag for innan helgen var ju att städa.. hehe. Jag kommer hem och städar, å så far jag igen.. värt.  

Idag blir det köttfärssås och spagetti till middag, jag har längtat efter det ett par dagar nu. Det ska bli gott!! Jag som lagar, of course. Men gott blir det faktiskt, trots det faktumet.

Det kliar i mina ögon.. va tusan? Hoppas inte eksemen jag har haft på ögonen ska komma tillbaka. Det har ju sett rätt bra ut nu ett tag... Hoppas på det bästa.

Burvik imorn.

Det blir inte till Burvik idag.. Benny skulle inte va hemma på hela kvällen, så då är det ju ingen vits att jag är där heller..=P Åker imorn afton istället...Längtar!!. Saknar honom skitmkt redan, och det har ju bara gått en dag.
Helgen blir nog luuugn. Benny ska jobba på lördag (kanske även söndag) i Boden (av alla ställen!), så han lär ju inte ens göra mig sällskap under dagarna då.. jag får öva mig på Guitar Hero under tiden.. =) Nån gång ska man väl bli bra? =P Men jag hoppas dom blir klar på lördag, så han kan va med mig på söndag iaf=)

Vinter på riktigt nu.

Idag har det varit kaaaallt, så jäkla kallt!! Imorse när jag kom hem från Burvik, då jag promenerade från ICA och hem så trodde jag fan inte att jag skulle komma hem utan frysa fast nånstans på vägen.. men när jag kom hem så visade termometern på futtiga -10!!! Att det kändes kallare berodde antagligen på att det var molnfritt, såna dagar brukar vara rysliga.
När jag sen skulle till stan hade det blivit nån grad kallare, då var det nere på -12.. Jag klädde mig ordentligt, så jag frös inte alls nästan.. Men på vägen hem dåå ville jag bara in i värmen.. så nu stannar jag här tills imorn då jag måste iväg på några ärenden. Och sen Burvik, mest troligt, ska bara dubbelkolla med Benny så det verkligen passade=) Hoppas han saknar mig lika mkt som jag saknar honom.. hihi. Kommer bli sååå tomt att gå å lägga sig ensam ikväll... snyft.

Helgen..osv=))

Lördag åkte jag och Benny till Solbacken och kollade lite grejjer.. och handlade mat och dyl=)
Sen tog vi det bara lugnt, åt god mat och jag drack viiiin...mkt viiiin! =) Vi hade funderat på att festa, men pga att jag var så förkyld och vi var båda rätt trötta så avfärdade vi den planen på lördag förmiddag. En filmkväll med vin och Benny funkade mkt bra som medicin för på söndag var jag i princip frisk! =D
Jag bestämde mig för att inte åka hem på söndag, så trist med så korta helger.. så jag sov över där till måndag, och tisdag, och onsdag....=) Benny har jobbat på dagarna så jag har bara soooovit och tränat fingerfärdigheten på Guitar Hero 3.. fan oxå, jag kommer aldrig bli lika bra som Benny =( På kvällarna har vi bara myst och njutit av varandras sällskap.. KÄRLEK =) Men imorse så åkte jag hem till Kåge igen. Trist.

Tog bussen till stan igen mitt på dagen och gick på stan med Lena och handlade några julklappar. När jag kom hem blev jag så akut trött att jag typ slocknade framför tv'n... skönt! Sen dess har jag käkat middag och pratat med Benny på telefon, blir nog att åka dit imorn igen.. hehe=) Så häääärligt att vara kär!

Nu ska jag bara chilla framför tv'n...

Bye!

PS. Kolla så kort inlägget blev den här gången.... va duktig jag ääääär!


Julfesten!

Nu kommer en liten sammanfattning av julfesten.. Den blev riktigt trevligt!
Jag blev rätt fin i håret måste jag säga, försökte få en bra bild på mig innan jag åkte, men det gick inte nå bra. Men ska se ifall jag blev fångad på bild på festen, kanske jag kan lägga ut nån annan dag!

Vi lekte lekar.. både musiklekar och lite annat.. =) "Rumpleken" var ROLIG.. den måste jag föra vidare nån annan fest! Vi fick inte igång Singstar pga tekniska problem.. Shit man kan ju bli irriterad för mindre. Så vi var några som var sugna på Singstar, så när folk började packa ihop vid halv tolv åkte vi till mig och sjöng lite... Det blev jag, Karolina och Micke, plus min Benny såklart, som var så söt och kom å hämta mig (oss). Kom väl isäng vid halv två...sov såå gott! I Bennys famn åter igen...myys!

Jag ska.

Jo, jag ska uppdatera... jag hinner inte just nu bara. Kika in senare ikväll!=)

Bye!

Inte direkt upplagd för fest..

Inte mkt bättre med förkylningen idag.. känner mig även lite mer hängig idag än igår, men jag hoppas det går över.. jag ska ju på julfest ikväll! Sitter här med rullar i håret, ser inte klok ut.. men jag hoppas det blir fint iaf=)
Kände för att göra nåt extra med håret, annars brukar jag ju inte bry mig så hårt om att fixa håret nå särskilt. Men det betyder oxå att jag inte vet hur man gör sånt där.. så det återstår alltså att se hur det blir i slutändan.. =P

Typiskt att jag inte skurade toaletterna igår, nu har jag det ju kvar idag... aah. Jag vill bara ligga på soffan hela dagen och vila.. annars kommer jag typ måsta gå hem vid 22 haha.. så tragiskt.

Jag pratade med Benny igår om julklappar, vad han önskade sig... så jag sa "Finns det nåt du behöver där hemma?", och som svar på det säger han "En hemmafru!"... hahah.. eller hur! =P

Jag hoppas rösten håller ikväll när vi ska sjunga Singstar.. iofs har jag inte nå ont i halsen direkt. Det är snarare andningen som det kan bli problem med.. Jag tror jag får hoppa över Fångad av en stormvind.. hähä!

Idol-final ikväll.. och så ska Josh Groban visst gästa Fredag hela veckan.. måste ALLT va på tv då jag ska va borta?=P Inte för att jag tittat på Idol så noga tidigare veckor ändå, men finalen hade ju varit rolig att se iaf..

Nåja, nu blir det toalettskurande, sen chill!!

Bye!


Vakuum!

Åh, herregud.. mitt huvud. Nu har jag blivit förkyld på riktigt. Halsen gör inte så ont direkt, men näsan är täääät. Och det gör att huvudet känns som det ska explodera... eller nåt i den stilen iaf. Fast jag verkar inte ha nån feber. Alltid nåt! Hoppas jag är pigg nog att gå på julfesten imorn iaf.. På tal om det, systemet då? När ska jag fara dit..? hm!

Har dammsugit huset idag.. ska strax skura toaletterna... Fan, det var mkt trevligare att jobba för då har jag sluppit städningen haha... =P

Jaja, jag har inget vettigt att säga nu..

Bye!

Nåt som tåls att upprepas!


Nu har jag inte sagt det (i bloggen iaf) på ett bra tag... men som rubriken säger, det gör inget om det upprepas.... JAG ÄR SÅÅÅÅ KÄR!
Han är så underbar, min Benny. Det finns bara lycka när jag är med honom, den finaste... och han är min, miiiin....bara min! Ingen ska få ta honom ifrån mig... "No one can get in the way of what I feel for you", som Alicia Keys sjunger...=)

Första versen i Treat me right med Backstreet boys är oxå väldigt talande, såhär lyder den:

The first night that we met
I will never forget
Baby you were a star
Oh, from that point in time
It was always you and I
Shining so beautiful

Jag älskar min Benny, och han älskar mig. Livet är underbart!!

Bye!

Ingen lust...

Idag är jag lite låg, så jag orkar inte skriva nåt särskilt. Finns ändå inte mkt att berätta.

I afton kommer Benny och Zophie hit. Vi ska käka mat tisammans, Zophie var ju nyfiken på Benny, så hon passar på när hon är hemma från Piteå en sväng=)

Jag tror jag dragit på mig en förkylning... det retar i halsen och jag känner mig lite extra seg. Usch.

Bye!

Kolla in!

På Youtube kan man verkligen hitta mkt bra... =) Har nu suttit och skrattat ihjäl mig åt Björn Gustavsson på Parlamentet... en ung kille, men fan va talang han har!

Kolla in det här:

http://www.youtube.com/watch?v=6_mi_VnK-Sg

http://www.youtube.com/watch?v=_spbdoeXI6k

Finns även andra klipp.. men dom där var bäst om du frågar mig =)

Nu: en kopp te för min onda hals =)

Bye!

Billig shopping=)

Jag ska banne mig börja handla mer på barnavdelningarna... det är ju mkt billigare där=P Eftersom jag är Tiny så funkar det ju oxå haha=P Så smart man kan va.. varför har jag aldrig tänkt på det tidigare? Jag menar, finns det snygga linnen å sånt där så varför inte? =)

Ah, va ska jag köpa för julklapp till Benny, hjälp eller inspiration åtminstone, tack!=D

Nu har jag ont i halsen...en stundande förkylning? Hoppas inte det.

Jag youtube-ar ikväll... på Josh Groban.. hans julskiva, grymt! Hans röst är ju verkligen en gåva från gud =D Inte för att jag tror på gubben bland molnen, men ändå... Synd att inte Jesu joy of man's desiring var med på skivan annars hade jag nog helt klart köpt den!

Har börjat lyssna på julmusik lite smått nu alltså, känns lagomt att börja nu, det är ju faktiskt bara tre veckor till jul=) Shit, bara tre veckor... aah, julklappar då.. åh! Nää, jag ska lugna mig. Det brukar ordna sig även om jag inte shoppat julklappar före den 19e och det är ju två veckor dit =P Måste dubbelkolla med mamma hur vi skulle göra med det där eftersom vi åker till Norge och det inte verkar bli nån allmän julklappsutdelning där.. hmm..

Nåja.. nu blir det chill resten av kvällen. Efter att ha rusat omkring på stan med Lena är man trött, men såklart jätteroligt!.. blev lite skvaller oxå.. det måste man juh=) Blir inte så ofta man träffas så de få gånger det blir av är väldigt skoj=)

Bye!

Carpe diem!


Fy fan, man är bortskämd ändå.. jag har det ju skitbra och ändå så klagar man... Nä nu jävlar blir det ändring på det!

Jag ska göra mitt bästa för att bara flyta med, bara va glad för att jag har det så bra som jag har=)
Jag vet inte om Carpe diem passar så bra in här nu då... men anyway... =)

Stan idag med Lena, det blir trevligt! Måste kanske kolla hur mkt jag har på kontot?

Grubbeldag..

Igår hade jag lite grubblande i huvudet, fattar inte vad jag sysslar med?! Som jag sa till Hanna "problemet är att det inte finns några problem"...man kan ju verkligen ha lyxproblem ibland =P Men igår kändes det verkligen skumt.. Jag låg inne och funderade för mig själv, medans Benny var ute. Men sen gick det över.. skönt.

Jag måste se till att jag inte börjar fundera sådär idag med. För det pallar jag inte =(
Håll tummarna för mig!

Bye!

Lång (som vanligt) sammanfattning...


Det här blogginlägget ska jag inte låtsas om att det ska bli kort! =P 

Sista dagen på Metso (fredag) blev en kort dag. Hade 2,5 timma i plus-flex att ta ut. Jag gick hem efter fikat, vid kl 14. Skönt!! Fast det kändes trist oxå, att jag inte fick jobba nå mer.. Men får hoppas det kommer nån fler öppning för mig framöver...=) Om jag inte hittar nåt annat.
Vid 18-tiden kom och vi åt goooood mat! Jag drack vin oxå, det var länge sen....mums! Sen tog vi oss till stan för bio, American Gangster. Den var låååång och delvis seg, men bra! Denzel är en grymt bra skådis=) När filmen var slut var klockan nästan tolv och vi begav oss hem.. men först hämtade vi Phoenix hos Bennys mamma, så vi blev där ett tag oxå. Synd att vi inte hann med Lena, men det kanske blir nästa helg...vore skoj!

Lördag blev en lååång dag. Vi åkte i princip direkt efter frukost till Carola och Ingemar (Bennys mamma och hennes karl). Benny skulle hjälpa Ingemar med nå grejjer ute inför kvällens firmafest. Jag följde Carola på några ärenden runt stan, måste ju jobba mig in hos svärmor.. tror det går bra hittills iaf ;) Vid halv tre var vi tillbaka i Burvik. Då hjälpte jag med lite pyntande av det inglasade uterummet där vi skulle hålla till för kvällen, och sen gjorde jag sallad! (Visst blir du lite stolt över mina husmorsfasoner, Kicki?) Vi åkte hem till Benny och fixade oss för kvällen.. 
Kvällen blev lyckad, fast kanske inte rätt åldersgrupp på gänget, men det funkade rätt bra! Middagen var supergooood, baconinlindad fläskfilé och potatisgratäng.. mumma! Till efterrätt blev det Lisas pannacotta! Planerade den här gången och lämnade plats åt den till skillnad från förra gången=)

Resten av kvällen bestod av bad i badtunna (mkt skönare den här gången!), Singstar och lite Guitar hero (inte min grej :P).. Jag och Benny blev oxå pikade om vilket ansvar som vilade på våra axlar... det är visst vi som ska föryngra byn, åh herregud! Paniken steg.. vi har ju bara känt varann två månader... men det vet ju inte han (Bennys jobbarkompis på sisådär 60 bast). Jag fick även träffa Sonny och Erika, som Benny pratat om en hel del. Tydligen är jag omtalad till dom med för när jag presenterade mig för Erika sa hon "Jaså, är det du som är Tina?!" 
Det blev en sen kväll och jag var sååå trött, så jag sov gott! Men inte så länge ändå..

Söndagen började så smått och vi bara låg å pratade och mös i sängen.. Benny gick och skottade snö och jag låg kvar, tills Olov ringde och sa att han skulle komma med pizza. Vid det laget var klockan nån stans i trakterna av halv två.. Vi såg film, Stardust, och kastade i oss pizzan.. den satt fint! Sen gick Benny och Olov ut i garaget för att göra nåt, jag tittade på Greys anatomy avsnittet som jag missade slutet på i onsdags. Jag tittade även på första avsnittet av Planet Earth.....häftigt!! Ser fram emot att titta på de andra delarna=)
Sen tog vi det bara lugnt, blev inga egenfriterade chips.. men däremot de gamla vanliga dill och gräslökschipsen=)
Jag hade ju bestämt mig för att sova över ännu en natt... ville banne mig inte åka hem redan igår! Helgerna går alldeles för fort!

Idag jobbar Benny i Burvik, så han hade inte långt till jobbet, vilket gjorde att han kunde sova ända till halv sju! =) Jag steg upp kvart över sju, och fikade lite.. sen tog jag bussen till stan, och sen till Kåge. Och nu sitter jag här. End of story.

I veckan ska jag börja träna igen, det ska bli skönt! Sen ska jag ladda inför Metsos julfest på fredag, trevligt! Jag tror jag måste öva på Fångad av en stormvind (på Singstar), så inte Karolina klår mig..=P

Bye!

RSS 2.0