Äntligen!!

Nu har jag äntligen fått den efterlängtade skivan...jippie!! Den går varm i stereon just nu... jag är inne på 4e varvet nu tror jag ;) Grymt bra!!

Men det blev visst bortglömt att städa idag... som jag tänkte göra för att slippa imorn. Men det ser ut att bli stressdag imorn då istället. Typiskt! Se där vad bra musik kan ställa till med=) Så nu ska jag klämma in städning och träning innan kl 13 imorn... Jippie! *notera stark sarkasm*

Jag glömde ju lunchen oxå... hehe. Whatever=)

Jag hade inte mkt mer vettigt att skriva idag.

Bye!

Seg dag.

Idag har jag typ inte gjort nåt. Bara räknat timmarna tills det blir imorn då jag får Backstreet Boys nya skiva med posten, wiiee!!!
Huvudvärk har jag haft mest hela dagen oxå, kopiöst irriterande. Men man får väl skylla sig själv när man sitter framför datorn och tv'n hela tiden.=P

Nu har jag bestämt mig för vinterskorna iaf, det blev de från Kåge skor. Pga en liten rabatt som jag inte hann riktigt uppfatta så blev dom plötsligt 20% billigare. Jag iddes inte fråga när skillnaden i priset var åt "rätt" håll=) Så ett par hyfsat billiga skor blev då ännu billigare. En fattig arbetslös klagar inte.

Nu är det bestämt med Pite-resan oxå. Jag åker dit över dagen på fredag bara. Torsdag kväll passade inte för Zophie och Hanna och lördag dag passade inte för mig och Madde. Tur jag har snälla föräldrar som låter mig låna volvon, annars hade dagen behövt bli ännu kortare, tack vare att vi då skulle ha åkt hem med bussen 19.55.
Det ska bli skoj, jag hoppas att bowlingen går bättre än den brukar annars kommer mitt dåliga humör förstöra allas dag... hehe, okej, så illa kanske det inte är. Men nästan.

Och nu är jag så arg på mig själv för att jag glömde spela in Closer som är på tv3 nu. Shit oxå!

Bye!

Mysmiddag och tjafs om Pite...

Det ska visst bara tjorva när man ska försöka ordna ihop en träff för fler än två pers =P Får se om det går att fixa nåt i veckan så vi kan ses i Pite, las chicas + Geoff. Det borde ju inte va svårt egentligen.. Det var iaf ingen vidare start på dagen..=P

Blev träning iaf, kom på när jag kommit till gymmet att jag totalt glömt att äta frukost, så när jag kom hem var jag HUNGRIG. Åt rester från i fredags, mums!!! Lika gott idag=)

Sen blev det slapp framför tv'n, och sen fix inför min och Bennys dejt för att fira första månaden tillsammmans. Så mysigt var det... Dom har nog inte kvar lyxkocken på nya Viking som dom hade när mamma och pappa var där, för det var då inte så himla gott som dom fick det att låta. Men sällskapet var ju det bästa, min älskade sötnos, så jag klagar inte=)

Nu har jag ont i huvudet, och jag saknar redan Benny! Får inte trätffa honom förrän på lördag nu...åh herregud, hur ska det här gå?? Jag hade stoooor lust att ta med honom hem till Kåge ikväll, men det går ju inte...*snyft*

Just ja, jag kom å tänka på en sak när vi stod och sa hejdå ikväll, vid min bil, precis som vi gjorde i slutet av första dejten.. När vi stod där och pussades (på första dejten) så poppade mitt ben upp, sådär som dom pratar om på film att det ska göra när det är riktigt bra... =D Det gjorde det även ikväll... I am in love! It is great =D Hihi ;)

Nu blir det nog sängen för mig... Gonatt=)

Bye!

Apologize..

..med OneRepublic, så grymt härlig låt!! =)
Kommer lyssna sönder den... iaf tills jag får Backstreet boys nya skiva med posten=P

Vilket triiiist väder idag, man blir ju så seg när det är såhär grått och regnigt=( Då passar det med bra musik att lyssna på... synd mitt mys-sällskap inte är här bara! =(

På lördag får jag visa upp min sötnos för lite fler vänner, ska bli trevligt=)
Innan dess blir det en sväng till Pite, men detaljerna kring det är inte klara än, får se hur det blir!

Ska strax börja fixa mig för kvällen... undra vad man ska ha på sig?! I det här vädret ger det då inget att fixa håret heller, det är förstört på några minuter ändå.

Bye!

Så irriterande..

Jag hade precis vaknat, och så ringer hemtelefonen.. jag rusar upp och svarar. Jäveln lägger på direkt. Va fan, ska man ringa så tidigt på morgonen kan man iaf be om ursäkt när man ringt fel! Visst, jag var ju vaken så det var inte det... men jag kunde lika gärna ha sovit.

Nu väntar jag bara på att Unbreakable dimper ner i min postlåda, any day now.... yay!! Can't wait=)

Idag blir det träning, sen ska jag och Benny ut och äta ikväll, skrev jag det igår kanske?
Åh, han är så mysig =)

Och igår fick jag värsta chockbeskedet.... roligt såklart, men jag blev väldigt förvånad. Min syster, som träffade en kille för bara nån vecka sen, har förlovat sig! Jisses, kors i taket, och herregud! Med tanke på allt hon sagt, om barn och allt det där så trodde jag aldrig att hon skulle göra nåt sånt före mig, trots att hon är 3 år äldre. Men det är bra att hon gör det, så sätter hon mindre press på mig...(från mammas håll). Nu är det Pia som förväntas kläcka ur sig en unge först... *puh* Hehe!

Anyway.. ha en bra dag!

Bye!

Kattungar och sängliggande hela dagen..

Igår kväll bar vi ju oss iväg till Bennys kompis efter att ha ätit en mycket smarrig middag här hemma. Det var prat om vattenpipa, men det blev inte... "frun" i huset skulle upp tidigt och vi var inte där förrän efter kl 21 (deras "fel" för övrigt=P). Vi åkte hem bara efter nån timma. Men innan dess hann vi mysa massor med deras fyra små URSÖTA kattungar.. ÅH va jag blev sugen på en!! Men jag vet inte om mina föräldrar skulle bli så glada om jag skaffade en=P Men då säger Benny "om du skaffar en får du ha den hos mig.." hehehe fast han tror att Phoenix kommer äta upp den..! Men det tror inte jag.. Benny får ju isf se till att han inte gör det... Så idag har jag sagt lite då och då "Jaa, en kattunge, Benny..", med ett stort leende på läpparna. =D Vi får se. Jag är väldigt sugen iaf... =)

Sen åkte vi hem till Benny.. vi var både jättetrötta.. varför jag var det förstår jag inte riktigt, men men.. Vi somnade ganska snart efter att vi lagt oss till rätta=) Sen vaknade jag vid 9 och låg och tittade på söta Benny när han sov.... hihi ;) Halv tio ringde en av hans kompisar och väckte honom, hm! Har inte folk bättre hyfs än så?=P
Sen låg vi vakna och pratade till typ ett nån gång när Benny steg upp och slängde ihop lite frukost på sängen=) vi åt den, och såg på Ratatouille, riktigt rolig film=) Vi låg i sängen till nån gång mellan 15 och 16, så mysigt!!! 
Bennys styvfarsa ringe och frågade ifall vi ville komma dit på middag, vilket vi såklart inte kunde tacka nej till... Kände mig lagom ofräsch så det blev en dusch och sen tittade jag på Benny när han spelade nåt nytt "skräckspel" som han kallade det.. Pang pang-spel skulle jag kalla det. Det fanns till o med en halvnaken tjej med... hm! =P Dessa killar ;)

Middagen var smarrig.. blev efterrätt och...MÄTT! Och efter det skjutsade Benny hem mig, så nu är jag ensam...=(
Saknar honom massor... ååh! Men imorn träffas vi igen... Vi diskuterade det inatt, det här med vilken dag som ska vara vår dag. Och vi insåg att det finns inte klar dag för när vi blev tillsammans, så vår dag är från och med nu den dagen vi träffades (den 29 september). Och imorn är det den 29e, så då ska vi ut och äta =)

Sådär.. det var dagens blogg! Satan att det ska bli så långt varje gång...

Bye!

Jäkla älgjakt!

Som jag sa till Benny igår.. vi borde försöka införa en lag så att älgjakt blir förbjudet...hehe, så han inte måste stiga upp kl 6 och åka ifrån mig...*snyft* Det blev så att han sov över här inatt, istället för att åka hem.. han var så trött igår att han ville inte chansa. Mysigt var det, men jag fick inte sova så mkt.. det var trångt och varmt och både Benny och Phoenix snarkade=P men det gjorde inte så mkt, jag mös av att ha en sötnos bredvid mig=) Jag vaknade flera gånger av värk i skuldrarna, kunde inte ligga på vänster sida.. Efter Benny åkt så somnade jag ju om, och när jag vaknade igen så hade jag ont på båda sidorna.. Jag trodde tidigare att det var värk som hade samband med den värk jag hade i nacken och svanken igår, men nu känns det mer som träningsvärk. Från träningen i fredags då antagligen, eller kanske från klättringen i Boda Borg, kanske mer troligt.

Jag har just tittat på Idol från igår, fan oxå... inte Evelina, så trist! hon är ju grym! Den här veckan hade jag verkligen velat se antingen Amanda eller Sam åka ut. Hehe, roligt förresten, jag läste igår på Aftonbladet att Amanda tycker favoritskapet var mysigt.. hehe, och nu så stod hon bredvid Evelina som en av de sämsta.. haha! (Jag vet, jag är ond.. men hon är kass oxå).

Nu blir det att chilla framför tv'n med min onda rygg/nacke och en chipspåse... om några timmar får jag träffa Benny igen.. hihi ;) Jag är så glad att han ids svänga fram å tibaka ändå hit ut.. Ikväll ska vi till hans kompis som bor här i Kåge och röka vattenpipa.. Det var läääääänge sen jag gjorde det, faktiskt hela 11 år sen=P

Nu blir det Heroes-maraton.. tills jag inte ids mer, jag har ju redan sett det...men det är ju skitbra!!

Bye!

En kortis...

Jag hinner inte skriva så mkt... men ville bara uppdatera så ni vet att jag lever och så=)
Boda Borg var okej, rätt skoj och inte så jobbigt heller. Hade ju varit roligt om vi fått fler stämplar! =P Kul att träffa Geoff iaf, men jobbigt att prata engelska i alla rum, man glömmer bort sig så lätt... Hoppas det gick bättre för dom sen jag åkte.. va ju tvungen hem och städa vidare och sen stressa iväg till Benny. Vi hade jättemysigt..som vanligt ;) Sov över till idag.. mysigt!! Fick sova lite mer den här gången=)
Sen åkte jag in till stan och tränade samt lämnade igen skorna jag köpt tidigare i veckan... får se hur jag ska göra med dom andra.. borde behålla dom så jag slipper leta mer =P

Sen kom jag hem och åt lunch, såg lite tv. Sen ringde Emelie och vi gick en liten sväng, fy så kallt det börjar bli direkt solen går ner=( Sen åkte vi och handlade lite.. Och nu har jag kommit hem, duschat och väntar på att Benny ska dyka upp=) Blir en myskväll igen...;)

Bye!

Dagen som varit=)

Det blev en rätt lugn dag.. efter jag käkat lunch kom Sara och vi tog en liten sväng ute i den friska luften. Sen följde jag henne hem till hennes pappa där vi såg lite tv och slappade, nästan somnade...=P På väg hem stack jag in huvudet på Kåge skor där jag tog hem ett par vinterstövlar. Dom är lite finare än de jag köpte igår på stan, mina fötter ser iaf inte ut som ubåtar..=P Dyrare är dom, fast ändå inte så farligt... blir nog att behålla dom här tror jag. Ska fundera nån dag till=)

Sen skippade jag gympan, mamma kom inte hem förrän halv nio och jag iddes ändå inte. Det var skönt att bara slappa framför tv'n oxå=) Nu har jag sett Grey's anatomy. Jag väntar bara på att Benny ska ringa, sen blir det nog att gå isäng.. mm, det brukar låta så. Vi får se hur det går den här gången.

Imorn ska jag städa på förmiddagen, sen blir det att åka på Boda borg med Madde, Geoff och Zophie, får se hur det går. Blir nog inte där hela tiden, jag måste ju hem och fixa mig ;) Vi får se om jag hinner skriva nåt imorn, annars blir det på fredag...hoppas det är okej Kicki och Sara. =P

Bye!

Inte svårt att somna inatt...

.. nej, det var det inte. Men jag vaknade däremot kl kvart över fem och låg vaken i kanske 1½ timma då istället, va tusan! Men sen somnade jag om och så sov nån timma till=)

Igår kväll började jag vela över både skorna och klänningen... blir nog att lämna igen iaf klänningen, skorna har jag inte bestämt mig om än. Typiskt, jag tycker mönstret på klänningen var så fint! Men det var inte så snyggt med att den var så böljig och stor, ser ut som att jag är gravid typ...eller iaf skulle kunna göra. Sån modell trivs jag inte så jättebra i, och jag är rädd att den inte skulle bli använd. Då är det lika bra att lämna tillbaka den.
Men skorna har jag, som sagt, inte bestämt mig om än... det är synd att mina fötter ser ut som u-båtar i dom..hehe. Inte dom snyggaste, men samtidigt vet jag bara att jag typ inte kommer hitta nåt annat par som jag vill ha som dessutom finns i storlek. *suck* Så vi får se... får kanske behålla dom bara för att ha ett par skor även om jag inte tycker dom är så snygga eller nåt....

Nu har jag varit vaken ett tag, och jag börjar va lite piggare nu. När jag vaknade var jag som ett kolli typ.=P Madde lyckades få mig att gå med på att fara på Boda Borg iaf, fan å =P Nää, det kanske blir skoj! Får hoppas att jag bara fått sova ordentligt natten som kommer nu då.. ska ju till Benny imorn afton, och jag lär väl inte sova så mkt då... dom snarkar ju (dom=han och hunden)...=P

Bye!

Kors i taket!

Jag hittade ett par skor!!! Det var ett par som jag hade tittat på vid ett tidigare tillfälle. Den här gången tog jag mig tid att prova på båda fötterna (det är ju som nödvändigt när man har det som jag...). Jag bestämde mig för att slå till. Det blev dock samma storlek på båda fötterna, får justera med sockar i vinter. Det är det som är så praktiskt med vinterskor=) Men jag har inte bestämt mig än riktigt, jag ska provgå dom lite här hemma och så får vi se!
Sen hittade jag ju en klänning på H&M oxå, funderar på att kanske ha den på nyårs, beroende på vad det blir då!
Väskan på Handskmakar'n som jag spanat på i nån vecka nu blev osedd idag... Lika bra det, känns bara trist att jag inte äger den =P VILL HA!

Träningen gick bra den med, men jag var verkligen slut efteråt! Jag körde på lite hårt sista cyklingen kanske=P Och efter 3 timmar på stan ovanpå det så är jag HELT jäkla slut vill jag lova. Sitter nästan och somnar här... Hoppas verkligen jag får somna tidigare inatt, kanske man är lite piggare imorn. Nu blir det i alla fall inte mkt mer som händer här, det är då säkert.

Men nu ska man väl kolla vad man ska fixa för middag. *suck* Det får bli nåt väldans enkelt idag tror jag..

Bye!

Svårt att sova..

Inatt låg jag vaken till halv tre.. vad tusan? Jag vill ju somna nån gång, så jag inte behöver vakna halv elva varje morgon.. Jag låg och tänkte på ungefär allt som går att grubbla på, argh!

Idag blir det gymmet och en sväng på stan med Zophie. Jag ska se om jag hittar några skor, sen ska jag försöka hitta nån jacka som jag gillar oxå.. vet inte riktigt vad jag är ute efter. Jag hoppas att en jacka bara hoppar ut framför mig och säger "köp mig!" så slipper jag fundera... gärna en billig en då ;) Samma sak med skorna oxå iofs, usch....

Verkar bli Norge över jul i alla fall.. får se om jag stannar lika länge som mamma och pappa. Borde ju egentligen passa på när man träffar dom där nere så sällan, så det blir nog hela veckan för mig med. Men jag kommer hem innan nyårs, vad blir det då för nåt? Snart dags att börja fundera på det... bara två månader kvar nu juh =P

Nåja, inte mer att skriva nu tror jag..

Bye!


Personligt brev *suck*

Idag försöker jag ändra lite i mitt personliga brev, men fan det är ju skitsvårt =( Jag kämpar med att försöka komma på olika sätt att formulera sig på men det är knepigt....*suck* Hittade ett jobb på ams.se som resesäljare på ticket i stan, ska söka det tror jag. Inte så stor chans att jag får det, men söker jag inte ens så är det ju helt omöjligt att få det i alla fall=) I övrigt finns det jäkligt lite på jobbfronten som är nåt för mig..

Bara nio dagar till Unbreakable dimper ner i min postlåda...wie!! =)

Mkt problem mina kompisar verkar ha nu... alla på killfronten oxå. Vad killar är konstiga!? =) Är det bara jag som har tur just nu..? hihi ;)

Anyway... inte mkt mer att säga nu.

Bye!

God morgon...

Shit va risig jag känner mig på morgonen nuförtiden.. hoppas det bara är hösten som sätter sig i kroppen och att det går över snart. Och det blir ju inte nå lättare att kliva upp när det är så här grått utanför fönstret, trist!

Idag tänkte jag försöka vara lite produktiv... lycka till säger jag bara. Så sliten som jag känner mig så blir det väl som vanligt inget. Nu vill jag bara ha ett jobb, ingen som kan trolla?
Jag funderade även på att träna idag, men hehe... det blir imorn istället. =) Jag är ändå nöjd över att jag faktiskt tar mig till gymmet två gånger veckan, det är det ju inte alla som gör! Jag lyckas få till nåt vettigt iaf..

Igår frågade jag mig hur min morbror tänker... visst, han kanske inte kan sätta sig in i hur vi tänker heller. Men jag vill vara med mormor och morfar på julafton i år, det var skitlänge sen sist. Och med det som hänt så inser man ju att de inte kommer finnas här för evigt heller.. Thailand kan ju vänta, visst??!

Anyway... frukost kanske? Hmm.

Bye!

Saknad...


Det var länge sen jag kände en sån här saknad efter nån sist. Jag saknar dig Benny, och det var ju inte ens speciellt länge sen vi sågs.

Å ena sidan är saknad bland det värsta som finns att känna, att vara borta från den man älskar. Men å andra sidan, saknad betyder också att man älskar den man är ifrån... Ganska fantastiskt!
Jag älskar att sakna Benny=) Men inte lika mkt som jag älskar att vara med honom... såklart =)

Längtar tills nästa gång jag får vara med dig igen. Du är det finaste jag vet!

Så.. ett första försök till mitt "löfte" i förra bloggen om att blogga oftare för att undvika roman-liknande längder på bloggarna=)

Bye!

Underbar helg!!

Sist jag skrev var i torsdags, efter det så kommer fredag.... fredagen från helvetet. Fy fan. Vaknade rätt sent ändå, så jäkla trött. Och detta var verkligen fel dag att vara trött på, med tanke på mitt späckade schema.. Jag kom inte igång med städningen förrän kl 11, och hann bara dammsuga innan jag skulle slänga mig iväg till stan för att hinna med ett styrketräningspass innan mötet på AF kl 14. Det mötet höll på ungefär en halvtimma längre än jag hade tid för... Jag var inte hemma förrän halv fyra, om inte klockan var till och med ännu mer.
Jag hade då en lite dryg timma att skura toaletterna, duscha och fixa mig och packa ihop grejjer innan jag skulle till Benny. Shit! Snackade tvärt med Stenberg på MSN, ahh..hade ju inte tid att fastna där. Hursomhelst så hann jag ALLT i tid (förutom att jag hade tänkt handla grejjer på affärn till middagen, men det fick bli att ta grejer hemifrån, annars hade planen spruckit totalt!), jag var till o med 10 minuter före mitt schema! *stolt*

Kom till Benny, han var inte riktigt redo för mig då.. var ute och fixade lite saker. Det passade mig utmärkt, då fick min puls tid att sakta ner=) Sen började vi det stora projektet med middag.. OJ så gott.. Jag visade prov på min glupskhet och åt (enligt Benny) mer än honom. Ja, vad ska jag säga? Jag är inte en sån tjej som petar runt i maten för att killen ska tycka "bättre" om en.. Blir man serverad kött (älgkött till och med den här gången!), pommes, bea-sås, champinjoner och sallad - då ÄTER jag!

Sen tog Benny en sväng på cykeln med vovven och jag såg lite tv.. en romantisk komedi med Julia Roberts. Efter ett tag hör jag nåt utanför huset, antar att det är Benny som kommer tillbaka. Men ingen Benny kommer in. Ett par ögonblick senare har jag "glömt" det och så hör jag "bang!" på fönstret bakom mitt huvud... där står Benny som bara vill retas och skrämma upp skvätträdda jag genom att drämma in händerna i fönstret. I was not amused by that joke=P

Sen mös vi framför tv'n och hade det bara underbart resten av kvällen=)

Lördagen blev segstartad.. efter att ha varit vaken mellan 5-7 på morgonen för att Phoenix börjat gnälla och ville ut. Sen dröjde det innan man somnade om, av nån anledning. Vaknade igen halv tolv, och låg kvar och pratade... sååå mysigt! Klev inte upp förrän nån timma senare, blev lite "frukost" och filmen som vi inte sett klart kvällen före. Sen ringde mamma och undrade om middag. Vi åkte till Kåge vid 19 och blev bjudna på tacos.
Pappa fick prata traktorer, så han var nog nöjd=) Efter lite (eller lite väl mkt) tjafs med dvd-spelare och sånt så såg vi Man of fire med Denzel Washington, grymt bra film!! Och mysigt sällskap på det.... hih=) Kl var halv tolv när filmen var slut och Benny skulle hem. Älgjakt på schemat dagen efter..

Den här söndagen spenderades i soffan där jag tittade på Idol-finalen. Sen hakade jag på mamma och pappa på gubbdagiset (JULA) sen på ICA för att sen hämta farmor och åka på farfars grav där vi gjorde vinter... Sen hem och åt middag och efterrätt. Ingen häftig söndag, men det hände ändå nåt iaf=)

Pratade nyss på Benny på telefon, jakt nästa helg. De där jäkla älgarna vägrar ju dö! Tur att solen går upp så sent, han hinner umgås med mig på kvällarna ändå, när han inte behöver upp så tidigt ;)

Oj, nu blev det en lång en... sorry! Ska försöka skriva oftare så det slipper bli såhär... =P

Bye!


Trevlig dag=)

En torsdag som inte var som andra.. jag brukar vanligtvis städa huset denna dag. Och ibland även träna.. Men idag fanns det inte plats för det, för jag var bjuden på fika hos Sara! Kicki var oxå där, och såklart lilla Agnes=)
Det var mkt trevligt. Vi skvallrade och skrattade och tittade på söta Agnes..

Sen blev jag hemskjutsad, tog en sväng på ICA. Sen ringde pappa. Dags för matlagning. När vi sen ätit klart ringer hemtelefonen... Det var kassörskan på ICA som så snällt ville påpeka att jag glömt min börs där. Oj! Jag som hade rätt mkt kontanter i den för en gångs skull.. jag höll tummarna för att allt skulle vara kvar, och nu sen jag hämtat den så ser jag att så är fallet....*puh* Skönt!

Det börjar vara rätt kyligt ute på kvällarna nu, iaf om man inte är riktigt klädd för det.. kände det idag. Tyckte det var rätt stor skillnad från igår då jag var på promenad, men kan vara bara inbillning. Jag tycker iaf inte om kyla. Det är trist! Jag vill utomlands...

I övrigt så susar samma tankar omkring i huvudet, söta söta söta=) Jag sa det till nån igår på MSN att jag typ inte slutat le på över två veckor nu! Så härligt!=) 

Eftersom jag idag bara haft det slappt, så återstår alltså städning och träning till imorn, plus det där besöket at the hell hole (also known as AF).. Hoppas det går smidigt..=P Jämfört med det känns träningen rolig..hehe

Sen, då blir det Benny för hela slanten, oh yes! Jag skriver kanske en rad eller två imorn, om jag hinner, känns som mitt schema kan bli lite tight. Måste prata ihop mig med pappa om det där med billånandet oxå.. så att tider och sånt klaffar. Han ville iaf vara snäll låta mig ta volvon igen... =)

Bye!

Man skulle kunna tro jag var gamling...


Jag drog historien om krämporna jag haft sen i helgen för min granne, och i efterhand (typ sekunden efter) insåg jag hur jag lät... Ryggen, foten, nacken, höfterna... jisses! Ska det va så? Jag är ju bara 24 år. Jag blir ju vettskrämd när jag tänker på hur jag kommer låta när jag är 70 år... =S

Blev ingen gympa idag heller. Först för att mamma inte är hemma, (och vill inte gå dit ensam, är ju bara folk i mammas ålder där, skulle bara känna mig skum...), men även för att jag efter två promenader idag har riktigt ont i höfterna. Så det blev att bara se tv. Stannade hos Emelie en stund innan jag gick hem. Skönt att vila en stund.. och det är ju inte heller så ofta vi träffas..tyvärr. Så det är trevligt när vi får våra promenader och kan skvallra loss om våra liv=)

Sen gick jag hem och såg Grey's anatomy.. så mkt intriger... längtar till nästa vecka=)
Blev även ett litet prat med Benny i telefonen.. saknar honom så mkt redan, längtar till fredag! =D Han ska inte jaga på lördag, jippie!! Så jag får rå om honom hela fredag kväll, sen ett bra tag på lördag oxå. Mys!

Nu är jag rätt trött.. kommer nog sova gott inatt tror jag.. Blev rätt oroligt förra natten, så många nya ljud, tex en snarkande hund.. haha =P

Imorn blir det fika hos Sara. Får se om jag skriver nåt innan dess, annars får ni en resumé efter det.

Bye!

Lycklig=)

Kvällen i Burvik blev ju såklart jättelyckad, vem trodde nåt annat? =) Vi tog en skön promenad till Bennys mamma med Phoenix, sen postade Benny ett brev. Härligt var det ute, när det inte var motvind=) I övrigt var kvällen bara sååå underbar.. Jag är lycklig!

Vi såg Constantine, och jag hoppade bara till några få ggr, hehe=) Den var rätt bra faktiskt.

Nu har jag iaf kommit tillbaka till Kåge, och käkat lunch. Kanske ska ta mig för och göra nåt? Vad tror ni? hmm.
Vore skönt att ta en promenad faktiskt, passa på när solen är framme och det är skönt ute. Måste kolla om det finns mer batterier till mp3-spelaren, de tog slut sist jag var ut.

Hoppas att Ingemar (Bennys styvfarsa) är snäll och ställer upp och jagar på lördag, så Benny kan få sovmorgon. Och besök =D Håller tummarna=)

Nåja, promenad var det. Kanske skriver mer sen.

Bye!

Skvaller=)


Det pågår skvaller omkring mig märker jag.. hehe, men det är roligt. Vi hånglade inte alls=P Jag ska fråga Benny så fort han kommer ur duschen.. Jag är ju i Burvik nu, ska käka middag och sen blir det säkert lite filmmys. Den här gången ska jag även sova över, så skönt=)) Snällt av pappa att låta mig ta volvon=)

Som svar på kommentarerna..Lika bra att ta det här antar jag, ni tittar väl in igen =)

Anna: Jaa, det är mest till min farmor, som alltid haft mangel, och sen mamma tagit över tvättandet så har hon väl velat att det ska va som samma för farmor typ.. antar jag. Och sen har hon kommit på idén att då kan man ju stryka hemmets sängkläder samtidigt... fasen oxå, det ska jag INTE göra i mitt eget hem. Dubbelsängslakan är inte att leka med=P

Sara: Det låter jättebra! Vi får höras av=) Hehe, joo nog kan man säkert få problem av det oxå... Men det är det värt! hihi ;)

Kicki: Sluta skvallra haha! Och inte förvränga historier sådär.. när det var så oskyldigt ;)

Nåväl...nu står han här. Vi hånglade inte alls, så det så!=D

Bye!

Torsdag till måndag.

Blev utan internet i torsdag, och varit det tills idag, därav ingen uppdatering av blogg. Sorry for the inconvenience=)

Tänkte dra en lite kort sammanfattning om de dagarna ni missat fram tills idag!

Torsdag bestod av städning och sen fix inför kvällen i Burvik... en kväll som blev toppen!! =)
Jag körde ju rätt... trodde inte jag skulle va så duktig. Men blev ändå osäker i en korsning...fast tänkte rätt=)
Vi åt pasta sen mös vi ner i soffan och hade det ypperligt trevligt. Phoenix (Bennys hund) ville va med på ett hörn, men det fick han inte hahaha=P Det där lät för övrigt mer sjukt än det var tänkt, men men..
Anyway, I'm gonna spare you the details, men det var grymt trevligt iaf. Synd bara att jag var tvungen att åka hem. Gick bra att köra hem oxå, synd det är så långt bara...hmm =(

Fredag tränade jag, och det gick rätt hyfsat! Gick på stan med Madde en sväng oxå... hämtade farmor och sen dåsade jag på här hemma, finns inte såå mkt att göra när man inte har internet. På kvällen fick jag besök av Benny=) Vi såg Charlie and the chocolate factory... sen åkte han hem, alldeles för tidigt, Eftersom han skulle upp å jaga, tidigt.

Lördag, oj då hände grejer. Jag åkte till stan vid halv tolv, för att köpa en grej till internet.. visade sig att det var mer som var trasigt, bajs! Sen strök jag en jäkla massa sängkläder och krattade alldeles för mkt löv. Ca kl 17 gick jag in igen för att börja laga mat... hehe. Min lördag rockade verkligen=P Middagen blev dock underbart god=) Fläskfilé, potatisgratäng, bearnaisesås, champinjoner och sallad! MUMS!!
Åkte till Sara efter maten, synd var att Kicki fått halsfluss och inte var i skick att komma förbi. Agnes bara växer så det knakar, men såå söt är hon! =)
Sen tittade Benny ju förbi även där en stund. Yay! Vi satt inte alls bara och hånglade..=P Vi pussades=) Fick även den dåliga nyheten att han nog ska jaga nästa helg oxå... =( Trist!

Söndag blev en långsam dag.. bara var hemma och såg tv typ. Hade ont i nacken, antagligen efter krattandet.
Såg en bra film på kvällen däremot, Collateral. Riktigt bra film med Jamie Foxx och Tom Cruise. Spenderade oxå en lång stund i tel med Benny där vi drömde oss bort på semester till Gran Canaria! Vore inte dumt=)

Måndag då.. idag vaknade jag sent som vanligt, halv elva nån gång. Velade över om jag skulle träna idag eller imorn, men bestämde mig sen för att göra bort det.  Det var skönt, gick bra även den här gången. Trodde att jag kanske skulle ha problem eftersom jag hade ont i nacken, men det gick som smort! Efter det vet jag inte riktigt, tiden rann iväg, tills mamma och pappa ringde, då blev det att ställa sig vid spisen. Jag är en riktig liten husa!

Efter middagen fixade vi internet och sen ringde Benny=) Joo, ni lär få höra mer om honom ;)

Nu ska jag slappa en stund till, sen blir det sängen och läsa lite.

Bye!




Som en zombie..

Japp, det blev jag efter krattandet idag.. helt jäkla slut i hela kroppen. Jag ville inte röra mig typ. Jag gick in i en stol för att jag helt enkelt inte hade kraft att ta ett steg åt sidan..=P Men självklart är jag ju pigg nu, som vanligt. Så förbannat typisk. Jag får lägga mig och läsa de sista sidorna i boken jag läser just nu, och kanske börja på nästa oxå.

Jag tog inga bilder från krattandet, det var bara deprimerande. Det blåste så mkt så mina högar med löv ser inte ut som högar längre. Trist. Jag orkade inte mer efter två timmar, då min rygg klagade rejält, samt vänster fot... en blåsa har oxå infunnit sig på höger hand.

Det var inte så lite deprimerande när jag kom på kl halv fyra att jag inte hade varit på affärn..fick släpa mig iväg, shit så drygt =P Efter denna överjobbiga dag belönade mig med chips i tv-soffan, mums!
Som ni kanske kan räkna ut så blev det alltså ingen gympa för Tina. Jag insåg att det hade inte alls funkat. Det är ju ändå inte värt att fara dit och sen orkar man inte med hälften, då stannar jag mkt hellre hemma och känner mig lat. Det får bli nästa vecka istället, då ska jag planera styrketräningen efter det oxå så inte all träning kommer dagarna efter varann.

Imorn blir det chips-test i Burvik...hehe, hoppas han klarar det ;) Längtar iaf, ska bli mys!
Om jag hittar rätt..  Man skulle haft sån där GPS (visst heter det så?), men ska väl förhoppningsvis gå bra utan oxå.

Nåväl, nå mkt mer har inte hänt hos mig idag. Nu ska jag isäng och vila min gamla, slitna rygg..=)

Bye!


Höstrusk och dålig sömn...

Vad sa jag igår? Trött hela dagen, pigg igen vid 21, somnar efter midnatt nån jäkla gång... vaknar kl 6 kan inte somna om förrän 1½ timma senare, piss... Fast då somnade jag ju om, till 10, försökte ligga vaken. Men jag måste ha somnat för kl 10.45 så vaknade jag av telefonen.

Jag delar inte Saras entusiasm över att hösten verkligen är på intåg nu... 5 grader ute, jag kommer frysa ihjäl... Jag får se till att klä mig ordentligt när jag ska ut och kratta löv på gården. Shit varför lovade jag att jag skulle göra det?

Mamma frågade oxå igår om jag skulle med på "gympan" ikväll kl 20-21... jag skulle ju vilja, synd att det är på onsdagar bara.. det är ju min tv-kväll=P Två saker man vill se som går kl 21.  Men jag funderar fortf på det, får se hur mkt ork jag har efter krattningen=)

Sen hade jag ju tänkt träna på torsdag igen, styrketräningen igen. Men det kan ju skjutas till fredag, så tar jag bara städningen imorn istället. Så har jag mer tid att fixa mig inför kvällen hehe ;)

Inte har jag hört nåt om vad som blir i helgen heller.. brukar ju iofs vara jag som får höra mig för och det har jag inte gjort. Det blir kanske bara lugnt, möjligt man bara hänger med nån kompis på tv-kväll eller så, nu när Kicki kommer hem. Får se om Madde hör av sig om fikat oxå =)

Jag måste verkligen härifrån snart, orkar inte bo här.....argh! Nu börjar såna där småsaker tära på mig.

Kanske återkommer senare med några kort på lövhögarna jag lyckas få ihop, så ni får se hur duktig jag varit=)

Bye!

Tjejsnack på MAX.

Jag sov dåligt inatt, hade jättesvårt att somna för att jag inte kunde släppa tankarna på en viss person ;) Så jag var inte pigg när jag vaknade imorse, men som tur var fick jag ju sova till halv tio iaf=P Åkte iväg och tränade en sväng, inte så jobbigt idag, skönt det!

Sen träffade jag Malin, vi tog en kort sväng på stan, och jag köpte ett linne på Bikbok, ovanligt =P Efter det begav vi oss till MAX... så grymt gott! =) Vi satt där i nästan 3 timmar och babblade, jättetrevligt... Det är inte ofta jag träffar henne så det finns mkt att prata om när man då träffas. Mkt skvaller=))

Jag tror jag ser i syne oxå. Jag såg en kille på stan som påminde om han, men jag visste ju att det inte kunde va han...synd. Jag får snällt vänta till torsdag=)

För övrigt känns det skönt med lite "semester" från dig och ditt tjafs, för det är  verkligen det som det känns att det varit mest av på senaste.. ids inte bry mig. Vi hörs väl när vi hörs. Typ. Orka. Ska det låta sådär kan du lika gärna hålla dig borta..

Vad ska man göra nu resten av kvällen då... Jag känner nästan för att gå och sova, men det vore dumt. Nu kommer jag istället sitta uppe för länge (eftersom jag kommer bli pigg vid kl 21 igen), och så sover jag dåligt nästa natt igen, och så är vi här igen...

Jaja, bla bla.. inte mycket intressant här inte.

Bye!


Uppfriskande promenad!

Trodde jag i alla fall. Jag tog en promenad idag i tron om att jag skulle bli så pigg när jag kom hem igen. Men inte tusan blev det så, jag var nästan tröttare när jag kom tillbaka.. svettigare åtminstone! =) Höll ett ganska bra tempo.. fast det är tråkigt att gå ensam! Tur jag hade musik i öronen iaf=)

Annars då? Tjaa.. dagen har bara susat förbi, vet inte riktigt vad jag gjort.. knappt nåt.

Imorn blir det träning, sen ska jag träffa Malin, gå på stan och sen käka på MAX. Till skillnad från i helgen så ska jag äta maten när den fortf är varm=D

Jo, en sak till... blev något irri på dig idag. Jag fattar inte. Jag trodde jag visste var jag hade dig, men så säger du sådär. Nåväl, hoppas du inser vad du sa och ändrar dig. Vill ju ha dig som vän i alla fall. Du kan ändå inte göra mig riktigt arg, för jag har så många trevliga tankar i huvudet idag=)

Jag har fått agera lite psykolog åt en vän idag, det är bara härligt att jag kan hjälpa, om än bara lite. Hoppas du fixar dig igenom det, och att han förstår! Jag håller tummarna! Som jag sa, jag finns här om du behöver prata! I'm not judging, at all.

Nu ska jag surfa vidare och vänta på att min telefon ska ringa *hihi*

Bye!

En ny vecka..

Det ska bli intressant att se om den blir lika händelserik som den föregående. Det blir nog svårt=)
Vaknade imorse av ett sms, tråkigt nog bara från Halebop. Jag som sov så gott och drömde såå sött ;) Typiskt.
Men lite senare fick jag ju ett väldigt mkt trevligare sms... =)

Bomben har lagt sig lite nu, känns skönt. Nu kan jag slappna av lite mer. Hoppas jag.

Nåja, jag hade inte så mkt mer att berätta just nu. Kanske skriver jag mer sen.

Bye!

Värsta bomben!!

Yes, igår blev jag påslängd en bomb... hehe, inte bokstavligt talat. Det jag menar är att nån sa nåt som jag blev väldigt chockad och ställd av, för att inte glömma smickrad =) Hihi!! Tokigt!!

Idag har varit vääärsta mysdagen, åh va underbart att få vara i dina armar.. Vilken going!!

Nu är jag såå trött, det märks verkligen att jag bara sovit 4 timmar inatt=P Det blev en mkt bra kväll igår oxå, men vinet slog snabbt åt huvudet. Jag hann överhuvudtaget inte med.. Men det gick ju bra ändå.
Nu blir det nog bara tv resten av kvällen, sen sova....oj, va jag ska sova gott! Drömma sött oxå hoppas jag=)

Det här har utan tvekan varit den BÄSTA helgen på så fruktansvärt länge. Det ska mkt till för att toppa det här! Och jo, jag är fortfarande på väldigt bra humör, om ni inte fått med er det redan...=P

Nåväl, det får räcka för den här gången. Hoppas er helg varit bra oxå.

Bye!

Wiie!!

Hehe, idag är Tina glad! Jag sov rätt dåligt inatt, men efter en trevlig kväll som igår så kvittar det=D Jag går omkring o bara myser av tanken...då vet ni! *hihi*

Ikväll blir det kanske fest.. Får se när Emelie hör av sig, och vad hon säger. Annars kanske det blir fest på Myntgatan? *hmm* =) Det ständiga problemet med skjuts o sån skit kvarstår eftersom man bor i Kåge, jäkla bajs!
Jag hatar att behöva be mamma eller pappa att skjutsa, men det är ju så praktiskt.. och skönt att komma hem till sin egna säng=) Fast igår saknade jag kramsällskap... det var så mysigt sist=)

För övrigt var det rätt att Anastacia åkte ut ur Idol, iaf om man ser till deras uppträdanden den kvällen.. För mig stod det mellan henne och Amanda, shit va illa hon sjöng! 

Jag måste oxå ge ros till Adam Sandlers nya film, som går på bio nu. Jag skrattade skitmkt.. men ibland var den kanske lite vääl galen... hehe, killar! =P Lite pinsam humor ibland för en dejtfilm, men den funkar! =)

Nu ska jag dammsuga sängen och lite annat... kanske försöka få reda på hur kvällen ska bli oxå=)

Bye!

BSB-nostalgi och dagens funderingar.

Idag har jag, samtidigt som jag stökat och dolat på med annat här hemma, lyssnat på BSBs lite äldre musik.. Man blir ju nostalgisk, och så måste jag bara säga att det håller fortfarande, jag tycker fortf att dom är grymt bra! "A night out"-filmen är fortf en av de bästa köp jag gjort =) Synd at t det är på VHS dock, måste nog kolla om den finns på dvd... så mkt mer praktiskt.

Nu har jag duschat, rakat benen (vet inte varför, lär ju inte va nödvändigt, men det känns om inte annat lite trevligare för mig själv), målat naglarna o fixatlite andra grejjer... nu är det bara sminket kvar.. undra hur många försök det kommer behövas idag innan jag blir nöjd. Jag har inte bestämt mig för hur jag ska sminka ännu, måste bestämma mig snart, så jag hinner bli klar..är ju bara två timmar kvar tills jag ska åka till stan... haha!

Var ute på en promenad med Sara, men hon fick ont så hon lånade bilen till sin pappa så jag fick gå med Agnes heeela vägen alldeles själv. Jag var orolig för att hon skulle börja skrika, för inte vet jag vad man gör då?! Men hon var så snäll och sov hela vägen=) *puh*

Nu börjar jag tveka om linnet som jag hade valt ut för ikväll. Inte för att jag inte tycker om det, men jag har hittat ett annat som jag funderar på istället... hmm.. Vill ju va fin men samtidigt inte för fin.. knepigt det här. Byxor blir det iaf, frågan är bara om jag ska köra på mörka jeans eller nåt av mina svarta byxor.

Först blir det nog ett varv till med nagellack, sen ska jag bege mig till spegeln och försöka göra mig själv presentabel=) Wish me luck!

Bye!

Sover inte bra..

Skit oxå. Jag ville ju sova ostört inatt, och längre... Förbaskat. Men jag får skylla mig lite oxå, om jag gått isäng tidigare så hade jag ju fått en längre natt..kanske.
Min mage är lite orolig, nervositeten som talar kanske?=)
Jag ska ta å städa huset nu, sen ta en sväng på affärn. Om Sara ringer blir det även en liten promenad med henne och lilla Agnes.. finare väder idag iaf..=) Sist vi var ute började det spöregna, det var inte kul!!

Det var senaste uppdateringen.. nu blir det dammsugande till Backstreet boys! =)

Bye!

Jag kan inte sy...

....satan så kasst det gick! Skulle bara sy upp ett par axelband på två olika linnen. Lättare sagt än gjort.. =/
Som jag sa till mamma "Man blir då inte uppmuntrad till att försöka lära sig nåt nytt..." *suck*  Men nu är det gjort iaf, resultatet är ju diskuterbart, men det får duga..

Nu ska jag strax isäng å få mig lite skönhetssömn =)
Ser såå fram emot imorgon kväll!! Hoppas det blir minst en tiondel av så trevligt jag ser det framför mig, för då är jag nöjd ;)

Jag uppdaterar garanterat nån fler gång innan jag åker iväg till stan imorn... jag känner ofta ett sug att skriva ner lite svamlerier... =P

Men nu blir det sängen, så jag är utvilad imorn, så jag orkar fixa mig finfin =)

Bye!

Hemma igen..

Nu har jag tränat, så nu är jag helt stum i benen! Skulle egentligen städa huset idag, men jag orkade inte.. Det får bli imorn, jag kommer ändå behöva nåt att göra på dagen, så jag inte bara sitter o tänker på kvällen=)
Har även köpt en lermask som jag tänkte prova imorn, för att va extra len o mjuk, till ära av kvällen hehe=)

Tror jag ska ha på mig mitt nya linne, måste bara korta axelbanden först.. Det är jättefint, jag är så glad att jag hittade det. Bara det inte blir kallt, får hoppas att det är skönt ute imorn!

Jag skulle ju köpa kanelbullar idag, eftersom det ju är kanelbullens dag, men på affärn såg dom inge goda ut, dom som va kvar, så jag sket i det. Får se om jag ens får sällskap av mamma till middag, det lät inte så troligt, och pappa ska på hockey.. blir nog korv och makaroner om jag blir ensam, det låter väl gott? Det var jättelänge sen jag åt det så...=)

Shit va jag babblar, ni bryr er väl knappast =P
Jag lär då behöva babbla av mig mer innan imorn kväll, så fortsätta att titta förbi=)
((Vilken tur att jag skaffade bloggen just igår, den kommer väldigt väl till pass nu... *hihi*))

Bye!

Pigg som en lärka...

Jepp, halva dagen har typ gått och jag har nyss stigit upp, i princip. Jag är så seg... antar att det är vädret!
Men jag vaknade faktiskt redan halv sju av de som stökade runt i köket...*suck* Lyckades inte somna om förrän efter de åkt, då tog jag fram en bok och läste nån sida tills jag slocknade. När jag vaknade igen var klockan 10, somnade av nån anledning om igen, vaknade halv elva. Klev upp och gjorde frukost.

Nu väntar jag bara på att frukosten ska "lägga sig", sen blir det att åka till stan och träna.. trist att jag inte känner mig alls lika motiverad till det nu som jag gjorde tidigare. Det är så jobbigt att träna när man inte "vill".. jag måste ju inte heller iofs, men det är bra för ryggen och så..jag gör det ju inte för att se ut som Hulken, och det är nog ingen risk att jag kommer bli så stor nånsin ändå så=)

Anyway, jag hade nog inte så mkt mer att säga... kanske skriver mer sen idag, om mitt äventyrsfyllda liv!=P

Nu ska jag åka till stan och träna.

Bye!

Oh shit...

Kanske, kanske!!
Va mysigt.... längtar till fredag=)

Hihi!!

*nervös*

Men hur gör man??

AH!

Nu ska jag väl slippa tjatet....

För nu har jag skaffat mig en blogg... Nu ska det äntligen bli tyst på Sara och Kicki ;)

Inte för att jag vet vad jag ska fylla denna sida med, men det blir väl nåt till slut =)

Jaja, that's all for now=)

Bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0